Rond de Tafel

Rond de tafel met…: Kingsls

Rond de Tafel
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Er is weer een maand voorbij, dus tijd voor een nieuw interview. Deze keer is Kingsls aan de beurt. Kingsls registreerde zich in januari 2012 en maakt sinds kort deel uit van de FIFA Benelux crew.

Welkom Kingsls! Allereerst bedankt voor je tijd. Vertel eens even kort iets over jezelf

Ik ben Martijn, veel leden zullen mij echter kennen als Kingsls. Ik woon in het Friese Drachten met mijn beide ouders, één broertje en onze twee honden. Ik zit nu een ruim jaar op FIFA Benelux en sinds ongeveer half mei zit ik ook in de redactie. Ik ben een sympathisant van goed voetballende teams, maar ik heb wel een voorkeur voor Ajax. Ik ben ook een echte liefhebber van rapmuziek en natuurlijk van de FIFA-serie

Lees verder om het hele interview te lezen.

Hoe zit het met Heerenveen? Hebben dit seizoen ook leuke voetballers met Djuricic en Finbogasson. Support je die club ook, of is Ajax jouw grote favoriet?

Ik heb met Heerenveen toch wat dubbelgevoelens, maar ik heb veel meer met Cambuur. Dat is na Ajax toch wel mijn favoriet. Ben dan natuurlijk heel blij dat ze volgend jaar in de Eredivisie spelen! Heerenveen is toch een beetje mini-rivaliteit, omdat hier iedereen voor Heerenveen is natuurlijk. Zij gunnen Ajax niks, dus krijg je toch wat rivaliteit en dubbelgevoelens. Maar ik gun ze wel wat leuke voetballers en een plek in de Europa League.

Je vertelde daarnet dat je een broertje hebt. Speelt die ook FIFA of is hij daar nog te klein voor?

Nee, mijn broertje is dertien jaar en daar speel ik ook zeker wel FIFA mee. Soms tegen elkaar en soms een carrière samen. Daarom hoop ik ook dat de gamemode Aanvoerder van je Land, die in de WK 2010 game van FIFA zat, terugkeert in een nieuwe editie van FIFA.

Heb je het met je broertje wel eens over FB, of zitten jullie hier wel eens samen op?

Nee, mijn broertje weet hier helemaal niks van. Is ook niet iets voor hem, hoor, haha.

In tegenstelling tot zijn grote broer. Sinds kort zit je namelijk bij de crew, hoe ervaar je het allemaal tot nu toe?

Nou ja, ik zit er nog maar zo kort dus ik kan daar nog weinig over zeggen. Wel ben ik blij en opgelucht dat iedereen me dit gunt en ook vind dat ik deze plek verdien. Dan kom je toch met een wat lekkerder gevoel binnen.

Waarom denk je dat jij deze taak (Redactielid) goed kan uitvoeren?

Ik denk dat ik tekstueel zeer aardig ben en aardig goed kan samenwerken, en dat gecombineerd met toch wel veel vrije tijd die ik heb, maakt een best aardig redactielid denk ik.

We zijn blij dat je een account hebt aangemaakt, want je bent uitgegroeid tot een waardig en goed forum-lid. Wat vind je zo leuk aan FB?

Ik denk dat het leuke is dat het gewoon heel gezellig is en iedereen heeft het over van alles, maar de basis is toch het spel waar we allen ooit voor kwamen: FIFA.

Zijn er nog dingen die je wilt bereiken op FB?

Ik zou wel een Manager Story van de Maand-prijs willen, regel dat eens, haha! Nee, serieus, een MvdM-prijs zou heel mooi zijn, dat zou ik echt nog wel eens willen behalen. Verder kan ik niet echt iets bedenken om eerlijk te zijn.

Ik weet zeker dat als jullie zo door gaan met jullie story, jullie zeker een van die kanshebbers zijn. Hierbij wil ik je bedanken voor je tijd. We hopen je nog lang terug te vinden op FB.
Geen probleem, bij de volgende stel ik de vragen!

Meer in Rond de Tafel

Rond de tafel met… Kalax03

Michelangelo29 maart 2014

Rond de tafel met… kevinhazard19

Michelangelo20 februari 2014

Rond de tafel met… Cazorlagunner

Michelangelo30 januari 2014