Rond de Tafel

Rond de tafel met…Jelle

Rond de Tafel
@fifabenelux

Velen van jullie zullen hem gekend hebben als Kwowit Feelit, maar sinds december is Jelle een moderator geworden op FIFA Benelux. Hij vertegenwoordigt samen met Raindog de Belgen onder ons en vandaag nemen wij een inzage in Jelle zijn leven. Wat voor oordeel heeft hij klaar staan over FIFA Benelux? Wat zijn z’n hobby’s en doet hij in het dagelijks leven? Alles komt aan bod.

Welkom Jelle bij dit interview, kun je allereerst wat over jezelf vertellen ?
Mijn naam is Jelle, op dertig januari achttien geworden. Heel mijn leven woon ik al in Leuven, wat in België ligt. Sinds kort zijn mijn twee broers verhuist, waardoor ik alleen woon samen met mijn ouders.
In mijn vrije tijd speel ik voetbal bij VK Linden bij de U21, maar wegens een knieblessure ben ik al een maand out. Aan passief voetbal doe ik ook mee. Meestal kijk ik naar mijn favoriete club Anderlecht. Muziek is mijn andere passie, zo speel ik zelf graag gitaar wat me lekker ontspant en dat is soms wel eens nodig. Met vrienden feesten in het weekend zit er ook wel in bij mij. Natuurlijk gaan we niet te veel feesten, want er is ook nog school. Ik volg economie-wiskunde waar ik in mijn vijfde jaar zit.

Okey, je feest dus regelmatig. Is dat dan gewoon regelmatig naar de kroeg of juist naar vette discotheken en ‘chickies’ scoren?
Meestal gaan we eerst naar een vriend om al wat in de stemming te komen en anders is het wel gewoon in de kroeg. Daarna gaan we naar de discotheek om eens goed te feesten, de chikies komen dan wel van zelf. Tegen die tijd is het dan al nacht en gaan we nog even een glaasje drinken om goed te kunnen slapen.

Om onze lezers een beetje te informeren over VK Linden, is het een topper in jullie competitie?
VK linden speelt in de derde provinciale competitie, waar ze volop mee doen om te promoveren naar de tweede provinciale.Voorlopig staan ze mooi 2de waardoor ze goed op weg zijn om hun doelstelling te halen. Het is een zeer sterke ploeg waar mooie talenten zitten. VK Linden is dicht bij 2de klasser OH Leuven die zelf strijden voor een plaatsje in de Jupiler Pro league. Je ziet dus vaak dat OHL eens een speler komt halen bij ons.
VK Linden
Je zegt zelf dat je ook regelmatig gitaar speelt. Ben je zelf muzikaal aangelegd of iemand van de familie?
In mijn familie zijn er niet echt veel mensen die muzikaal aangelegd zijn. Mijn generatie hier in Leuven daar in tegen wel. Veel van mijn vrienden spelen ook muziek vooral gitaar dan. Zelf ben ik ook wel muzikaal aangelegd. Elke dag ben ik er ook mee bezig om beter te worden en me gewoon te amuseren. Het is altijd zeer leuk als je weer een nieuw liedje kan spelen.

Via Google ben je op FIFA Benelux terecht gekomen. Met welke vraag ging je zoeken op Google?
Een vraag had ik eigenlijk niet. Ik speelde toch al een tijd FIFA en zocht gewoon een gezellig forum waar ik er met andere mensen kon over praten. Ik typte gewoon ‘FIFA forum’ in en vond al snel FIFA Benelux. Tot de dag vandaag heb ik er nog altijd geen spijt van. Het forum blijft nog altijd voldoen aan mijn eisen.

Heel fijn dat je er geen spijt van hebt. Ben je allang lid van FIFA Benelux?
Ik ben op 26 februari 2009 lid geworden van FIFA Benelux. Ik was toen een lid zoals eigenlijk de meeste beginners. Ik kwam soms eens even naar het forum kijken en vroeg gewoon wat ik moest weten. Sinds juni 2010 leerde ik het echte forum leven te kennen. Ik kwam zeer vaak online en hielp waar nodig was. Uiteindelijk kwam de crew met de vraag of ik moderator wou worden. Dit was toch wel een hele eer, dus ik zei direct ja. Niet veel later had ik besloten om wat meer te leren over GFX en editten. Zo ben ik al 2 maanden bezig met GFX die je terug vindt op het forum. Uiteindelijk zit ik hier al twee jaar waar er nog vele bij zullen komen.

Je bent eigenlijk nog niet zo lang lid van de crew, maar waar liggen je ambities binnen FIFA Benelux? Is het bijvoorbeeld uiteindelijk je doel om Administrator te worden?
Mijn grootste ambitie is om zolang mogelijk nog bij FIFA Benelux-crew te zitten. Al lijkt me de functie van Administrator zeker niet mis, maar het is zeker niet nodig. Ik ben een man die niet direct naar de toekomst kijkt, maar hou me vooral bezig met wat er nu gaande is. Er zijn ook nog paar functies tussen moderator en administrator. Ik zet me nu net als de andere crewleden gewoon de volle 100% in voor het forum en zal er later wel eens iets voor terugkrijgen. Ook zijn er crewleden die het meer verdienen dan ik. Zo kijk ik onder andere naar Jeremy die telkens weer zeer hard werkt. Chapeau!

Wat vind je van de sfeer op FIFA Benelux, moeten er eventuele veranderingen komen?
Sfeer is er zeker, anders was ik wel al weg hoor. Natuurlijk is het altijd veel leuker als je met meerdere mensen om kunt gaan. Af en toe is het misschien nog te rustig op het forum. De crew doet het wel goed. Er moet misschien nog hier en daar wat gedaan worden aan de gedeeltes waar het rustig is. Hiermee bedoel ik voornamelijk het FIFA 11 editing en GFX gedeelte. Het manager story gedeelte is ondertussen weer aan het verbeteren en dat zien we graag. Al zou het wel leuk zijn dat leden in het algemeen nog wat meer letten op hun interpunctie en het dubbel posten. Zo helpen ze de crew niet alleen, maar zo voorkom je ook onoverzichtelijkheid, misverstanden en chaos op het forum.

Alright, Jelle. Hartelijk bedankt voor het interview en nog veel succes met je functie als Moderator op FIFA Benelux.

Meer in Rond de Tafel

Rond de tafel met… Kalax03

Michelangelo29 maart 2014

Rond de tafel met… kevinhazard19

Michelangelo20 februari 2014

Rond de tafel met… Cazorlagunner

Michelangelo30 januari 2014