Nieuws

WK 2014 voorspellen op FIFA Benelux

Nieuws
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Ben jij dé voetbalkenner van de Benelux? Bewijs dit door direct mee te doen met het voorspellen van het WK 2014 in Brazilië met de FIFA Benelux voorspel wedstrijd!

Na de succesvolle edities van onder andere het WK 2010 in Zuid Afrika is het wedstrijd voorspellen weer terug. Dit keer natuurlijk met het WK 2014 in Brazilië. Denk jij dat je het in je hebt om de meeste punten te scoren en zo bovenaan de ranglijst te eindigen? Doe dan nu nog mee en vul je voorspellingen hier in. Begin je voorspelling in de groepsfase, naarmate het toernooi vordert zullen automatisch de knock-out fasen aangemaakt worden en voorspel uiteindelijk wie er met de beker naar huis gaat.

Als je mee wilt doen met deze leuke actie en je hebt nog geen FIFA Benelux account, maak deze dan snel aan. Als lid van FIFA Benelux kan je tevens op het forum praten met andere enthousiaste FIFA spelers over het laatste FIFA-nieuws, jouw ervaringen in de game en natuurlijk nog veel meer.

Diegene die uiteindelijk bovenaan de ranglijst eindigt wint een unieke WK 2014 award welke op zijn account zal worden geplaatst. Dus wacht niet langer en doe mee met het voorspellen van het WK.

Meer in Nieuws

EA sluit enkele games af

Joost6 januari 2010

Alle examenkanidaten, Succes!

Joost18 mei 2009

Handtekening van de Week 1

Joost13 mei 2009