Nieuws

Welkom

Nieuws
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Welkom op de vernieuwde FIFA Benelux. Onthoud “We are there for you!” Na dagen, weken, maanden van uitstel is hij er dan eindelijk, nog steeds niet 100% compleet, maar toch toonbaar aan het publiek. De verwachtingen van onze bezoekers zijn hooggespannen, ook bij ons zijn de verwachtingen hoog. Met de nieuwe site proberen wij een betere interactie te brengen tussen de gamers onderling. Klik op de link en lees onze plannen voor de toekomst. Links boven aan de site staat een blok waar jij als gebruiker je eigen FIFA Benelux account kunt aanmaken. Met deze account kun je interactief deelnemen aan de site. Een van de mooiste dingen die je met je FIFA Benelux account kunt doen is deelnemen aan de Online Ladder League “FIFA Stars Benelux”. In deze vol-automatische league, nodig je tegenstanders uit om een wedstrijdje FIFA te spelen. Aan de hand van een aantal factoren, winst/verlies/doelsaldo/positie op ranking/etc, klim je op de ranking van Straatvoetballer tot International.

Een invitatie stuur je uiteraard via je eigen FIFA Benelux Mailbox speciaal bestemd om je echte mailbox leeg te houden van spam van andere FIFA spelers. Uiteraard kun je ook een lijntje uitgooien in de chat op de hoofdpagina.

Met je account schakel je in “no time” onbelangrijke onderdelen van FIFA Benelux, ben je niet ge-intereseerd in Downloads, dan ga je simpel weg naar je Voorkeuren menu en met een muisknop zul je nooit meer lastig gevallen worden met onze Mega-volle downloads-database.

Ik kan nog wel langer doorgaan met opnoemen van de mogelijkheden van de nieuwe site, uiteraard kun je veel beter zelf de site gaan ervaren; “Ontdek je plekje”.

Mochten er vragen zijn, “We are there for you!”, aarzel niet om een mailtje te sturen naar mij!

Meer in Nieuws

WK 2014 voorspellen op FIFA Benelux

Bastiaan2 juni 2014

EA sluit enkele games af

Joost6 januari 2010

Alle examenkanidaten, Succes!

Joost18 mei 2009