FIFA Benelux levert de community al 20 jaar het laatste nieuws over de FIFA-games.

Pagina 3 van de 5 EersteEerste 12345 LaatsteLaatste
Resultaten 21 tot 30 van de 48
  1. #21
    A-Pupil Marko.FCT's Avatar
    • Ingeschreven: 16/04/2009
    • Locatie: Hardenberg
    • Leeftijd: 23
    • Berichten: 87
    • Bedank: 3
    • 1x bedankt in 1 bericht

    Standaard

    Als je promoveert naar de eredivisie speel je nog steeds met de Jupiler League Bal.

    Fernando Torres



  2. #22
    Bondscoach FIFABas's Avatar
    • Ingeschreven: 22/06/2007
    • Berichten: 3.001
    • Bedank: 21
    • 82x bedankt in 63 berichten

    Standaard

    Een JL team heeft een JL bal ingesteld, Dus dat blijft altijd. Ik erger me er niet aan hoor..,

  3. #23
    Wereldklasse Dylinho's Avatar
    • Ingeschreven: 02/11/2008
    • Locatie: Helmond!
    • Berichten: 1.001
    • Bedank: 15
    • 11x bedankt in 7 berichten

    Standaard

    Ik heb rare adboards uit Engeland omdat er Barclays staat:S

  4. #24
    Bondscoach FIFABas's Avatar
    • Ingeschreven: 22/06/2007
    • Berichten: 3.001
    • Bedank: 21
    • 82x bedankt in 63 berichten

    Standaard

    @ Dylinho: Wat is daar dan zo vaag aan? De hoofdsponsor van de Premier League is ook Barclays.


    Ik heb een vage bug: Als je na een aantal seizoen een goeie speler zoekt. Hebben Telstar en Fortuna Sittard spelers van 99. Jeugdspelers! Was ook al een bug in Fifa 07

  5. #25
    Technical Assistence Joost's Avatar
    • Ingeschreven: 15/06/2006
    • Locatie: Oud-Beijerland
    • Leeftijd: 30
    • Berichten: 3.454
    • Bedank: 68
    • 269x bedankt in 168 berichten

    Standaard

    Om welke spelers gaat het dan precies?

  6. #26
    Semi-pro Stokstaartje95's Avatar
    • Ingeschreven: 01/06/2009
    • Berichten: 328
    • Bedank: 3
    • 13x bedankt in 11 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FIFABas Bekijk Berichten
    @ Dylinho: Wat is daar dan zo vaag aan? De hoofdsponsor van de Premier League is ook Barclays.


    Ik heb een vage bug: Als je na een aantal seizoen een goeie speler zoekt. Hebben Telstar en Fortuna Sittard spelers van 99. Jeugdspelers! Was ook al een bug in Fifa 07
    Ik snap het probleem al, het kan niet verholpen worden denk ik, er zijn namelijk jeugdspelers die pas na vele jaren beschikbaar zijn, deze gaan normaal alleen naar grote clubs, maar door de extra teams komt fifa in de knup

  7. #27
    Aanstormend Talent Martijnfr's Avatar
    • Ingeschreven: 16/04/2009
    • Locatie: Apeldoorn
    • Berichten: 168
    • Bedank: 4
    • 3x bedankt in 3 berichten

    Standaard

    ik weet niet of je het echt een bug kan noemen, maar het logo van Fortuna is half weggevallen?


    Made by; Geert

  8. #28
    Semi-pro Stokstaartje95's Avatar
    • Ingeschreven: 01/06/2009
    • Berichten: 328
    • Bedank: 3
    • 13x bedankt in 11 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Martijnfr Bekijk Berichten
    ik weet niet of je het echt een bug kan noemen, maar het logo van Fortuna is half weggevallen?
    er is gewoon de verkeerde grootte voor het logo gebruikt, dat kun je makkelijk aanpassen zonder het op te slaan, het blijft automatisch

  9. #29
    Aanstormend Talent Martijnfr's Avatar
    • Ingeschreven: 16/04/2009
    • Locatie: Apeldoorn
    • Berichten: 168
    • Bedank: 4
    • 3x bedankt in 3 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Stokstaartje95 Bekijk Berichten
    er is gewoon de verkeerde grootte voor het logo gebruikt, dat kun je makkelijk aanpassen zonder het op te slaan, het blijft automatisch
    nee, maar ik bedoel dat de binnenkant van het logo weg is..


    Made by; Geert

  10. #30
    Banned Pascal's Avatar
    • Ingeschreven: 18/11/2008
    • Locatie: Gelderland
    • Berichten: 3.359
    • Bedank: 178
    • 134x bedankt in 125 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Martijnfr Bekijk Berichten
    nee, maar ik bedoel dat de binnenkant van het logo weg is..
    Da's een foutje van degene die de logo's heeft gemaakt, of dat is expres gedaan. Dat is geen bug.

Pagina 3 van de 5 EersteEerste 12345 LaatsteLaatste

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •