FIFA Benelux levert de community al 20 jaar het laatste nieuws over de FIFA-games.

Pagina 2 van de 5 EersteEerste 1234 ... LaatsteLaatste
Resultaten 11 tot 20 van de 48
  1. #11
    Technical Assistence Joost's Avatar
    • Ingeschreven: 15/06/2006
    • Locatie: Oud-Beijerland
    • Leeftijd: 30
    • Berichten: 3.454
    • Bedank: 68
    • 269x bedankt in 168 berichten

    Standaard

    Kan je het spel opstarten in het Nederlands? In principe moet Engels wel ondersteund zijn, maar dit is niet uitgebreid getest.

  2. #12
    E-Pupil fifa09fan's Avatar
    • Ingeschreven: 23/05/2009
    • Berichten: 26
    • Bedank: 2
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    nee dat kan ik niet doen vanwege andere patches (want moet ik dan fifa opnieuw installeren)

  3. #13
    Technical Assistence Joost's Avatar
    • Ingeschreven: 15/06/2006
    • Locatie: Oud-Beijerland
    • Leeftijd: 30
    • Berichten: 3.454
    • Bedank: 68
    • 269x bedankt in 168 berichten

    Standaard

    Welke patches? Je kunt in principe maar heel weinig patches naast elkaar hebben, anders werkt het niet.

  4. #14
    E-Pupil fifa09fan's Avatar
    • Ingeschreven: 23/05/2009
    • Berichten: 26
    • Bedank: 2
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    De sponsor patch en de gameplay patch. Weet jij misschien iets om Nederlands, Engels en Italiaans te downloaden?

    Alvast bedankt
    Laatst gewijzigd door Joost; 03/07/2009 om 12:25. Reden: Je spelling is een zooitje

  5. #15
    Semi-pro Stokstaartje95's Avatar
    • Ingeschreven: 01/06/2009
    • Berichten: 328
    • Bedank: 3
    • 13x bedankt in 11 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fifa09fan Bekijk Berichten
    sponsor patch en gameplay patch enzo maar weet jij dan een patch om in het nederlandse en engels en italiaans enzo om te downloaden.
    Alvast bedankt.
    TIP: Maak Kopieën van de map data, voor als de patch het niet doet en het spel vastloopt of als je meerdere patches gebruikt

  6. #16
    Professioneel ElmarFR's Avatar
    • Ingeschreven: 29/12/2008
    • Locatie: Brussel
    • Berichten: 675
    • Bedank: 11
    • 5x bedankt in 4 berichten

    Standaard

    Als ik VVV in de Eredivisie zet en de Graafschap eruithaal, zie ik bij Teams bewerken VVV in de Eredivisie en de Graafschap in de JL, maar bij coach staat VVV in de JL en de Graafschap in de Eredivisie...

  7. #17
    Tukker thysj's Avatar
    • Ingeschreven: 28/03/2009
    • Locatie: -
    • Leeftijd: 26
    • Berichten: 1.492
    • Bedank: 147
    • 112x bedankt in 107 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ElmarFR Bekijk Berichten
    Als ik VVV in de Eredivisie zet en de Graafschap eruithaal, zie ik bij Teams bewerken VVV in de Eredivisie en de Graafschap in de JL, maar bij coach staat VVV in de JL en de Graafschap in de Eredivisie...
    Dat heb ik ook al zonder de patch..... Volgens mij kan dat gewoon niet in Fifa, ook niet zonder de patch

  8. #18
    Don't Stop The Music Jan-Henk's Avatar
    • Ingeschreven: 24/08/2006
    • Locatie: Ede/Voorthuizen
    • Leeftijd: 29
    • Berichten: 446
    • Bedank: 48
    • 55x bedankt in 49 berichten

    Standaard

    Ik heb een groot probleem (waarschijnlijk door de patch):
    Als ik een wedstrijd heb gespeeld in de manager mode met Cambuur Leeuwarden en op 'Doorgaan' druk, loopt het spel vast en krijg ik een melding dat FIFA 09 niet meer werkt...
    Weet iemand een oplossing voor mijn probleem???

    Edit: Als niemand een oplossing weet, hoe kan je dan de patch weer verwijderen???
    Laatst gewijzigd door Jan-Henk; 04/07/2009 om 14:09.

  9. #19
    Aanstormend Talent HardcoreAjacied's Avatar
    • Ingeschreven: 01/08/2008
    • Locatie: Limburg, Heerlen
    • Berichten: 158
    • Bedank: 6
    • 2x bedankt in 2 berichten

    Standaard

    Als ik een seizoen gespeeld heb met een club uit de Jupiler League en ik promoveer, dan loopt het spel vast.

    Ik heb de update ook gedownload, is hier wat aan te doen?


    Edit: Misschien kan het zijn omdat ik een speler uit de Eredivisie gehuurd hebt?

  10. #20
    Aanstormend Talent HardcoreAjacied's Avatar
    • Ingeschreven: 01/08/2008
    • Locatie: Limburg, Heerlen
    • Berichten: 158
    • Bedank: 6
    • 2x bedankt in 2 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door HardcoreAjacied Bekijk Berichten
    Als ik een seizoen gespeeld heb met een club uit de Jupiler League en ik promoveer, dan loopt het spel vast.

    Ik heb de update ook gedownload, is hier wat aan te doen?


    Edit: Misschien kan het zijn omdat ik een speler uit de Eredivisie gehuurd hebt?
    Heb opnieuw geprobeerd en nu zonder iemand te huren en toen deed hij het gewoon wel, dus een goeie tip is om niemand te huren van de eredivisie als je in de Jupiler League speelt!

Pagina 2 van de 5 EersteEerste 1234 ... LaatsteLaatste

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •