FIFA Benelux levert de community al 20 jaar het laatste nieuws over de FIFA-games.

Pagina 1 van de 5 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 48
  1. #1
    Technical Assistence Joost's Avatar
    • Ingeschreven: 15/06/2006
    • Locatie: Oud-Beijerland
    • Leeftijd: 30
    • Berichten: 3.454
    • Bedank: 68
    • 269x bedankt in 168 berichten

    Standaard Dutch Super Patch 1.0 Bugs

    Heb je een bug gevonden in de 1.0 versie van de patch? Laat dat dan hier even weten.

  2. #2
    Bondscoach FIFABas's Avatar
    • Ingeschreven: 22/06/2007
    • Berichten: 3.001
    • Bedank: 21
    • 82x bedankt in 63 berichten

    Standaard

    Bij Coach en dan Nederland, dat zie je niet. Maar diet fout kun je niet veranderen zoals je al zei.

  3. #3
    Amateur elyaque1963's Avatar
    • Ingeschreven: 23/01/2009
    • Berichten: 70
    • Bedank: 0
    • 11x bedankt in 5 berichten

    Standaard

    League banner verschijnt maar half op het scherm.
    Bijgevoegde Afbeeldingen

  4. #4
    Semi-pro Stokstaartje95's Avatar
    • Ingeschreven: 01/06/2009
    • Berichten: 328
    • Bedank: 3
    • 13x bedankt in 11 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door elyaque1963 Bekijk Berichten
    League banner verschijnt maar half op het scherm.
    dat is niet echt een bug, je hebt er geen last van in het spel (behalve dan dat het er niet helemaal op staat), dat kun je makkelijk verhelpen door het plaatje kleiner te maken

  5. #5
    Don't Stop The Music Jan-Henk's Avatar
    • Ingeschreven: 24/08/2006
    • Locatie: Ede/Voorthuizen
    • Leeftijd: 29
    • Berichten: 446
    • Bedank: 48
    • 55x bedankt in 49 berichten

    Standaard

    Verdediger K. Brack van SC Cambuur Leeuwarden heeft een vrije trap van 92...
    Volgens kun je dit ook wel een bug/fout noemen.

  6. #6
    Banned Pascal's Avatar
    • Ingeschreven: 18/11/2008
    • Locatie: Gelderland
    • Berichten: 3.359
    • Bedank: 178
    • 134x bedankt in 125 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door elyaque1963 Bekijk Berichten
    League banner verschijnt maar half op het scherm.
    Dat is geen bug, dat hoort zo. kijk maar naar andere banners, daar zie je meestal ook maar de helft van een logo.

  7. #7
    Amateur BartR's Avatar
    • Ingeschreven: 13/05/2009
    • Locatie: Oegstgeest
    • Leeftijd: 29
    • Berichten: 213
    • Bedank: 2
    • 32x bedankt in 20 berichten

    Standaard

    Misschien dat het aan mijn FIFA ligt (heeft wel vaker rare dingen, weer eens opnieuw installeren) maar ik denk dat het een bug is, als ik de Nationale Selectie van Nederland wil aanpassen sluit het spel af...
    GFX Battles : 2
    Won : 2
    Lost : 0

  8. #8
    E-Pupil fifa09fan's Avatar
    • Ingeschreven: 23/05/2009
    • Berichten: 26
    • Bedank: 2
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard DSP 1.0 bugs

    Bij mij is dit volgens mij een bug (in manager mode zie je geen namen bij vriendschappelijke wedstrijden geen namen van clubs alleen logo en statistieken)

  9. #9
    Technical Assistence Joost's Avatar
    • Ingeschreven: 15/06/2006
    • Locatie: Oud-Beijerland
    • Leeftijd: 30
    • Berichten: 3.454
    • Bedank: 68
    • 269x bedankt in 168 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BartR Bekijk Berichten
    Misschien dat het aan mijn FIFA ligt (heeft wel vaker rare dingen, weer eens opnieuw installeren) maar ik denk dat het een bug is, als ik de Nationale Selectie van Nederland wil aanpassen sluit het spel af...
    Bekende bug, is nog geen fix voor gevonden.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fifa09fan Bekijk Berichten
    Bij mij is dit volgens mij een bug (in manager mode zie je geen namen bij vriendschappelijke wedstrijden geen namen van clubs alleen logo en statistieken)
    Kan je misschien even een screenshot maken?

  10. #10
    E-Pupil fifa09fan's Avatar
    • Ingeschreven: 23/05/2009
    • Berichten: 26
    • Bedank: 2
    • 0x bedankt in 0 berichten

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Joost Bekijk Berichten
    Bekende bug, is nog geen fix voor gevonden.



    Kan je misschien even een screenshot maken?
    Ok volgens mij had ik dat al gedaan maar hier is hij

    Ik weet nog niet hoe je plaatjes moet inkorten

Pagina 1 van de 5 123 ... LaatsteLaatste

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •