PDA

Bekijk Volledige Versie : <strong>Tutorial: PSD's maken voor Manager Story</strong>



Menno
05/07/2009, 11:19
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2009/07/04/1246722240-650.png

Ik haal even alle reacties weg. Niet in verband met de kwestie wel of geen PSD, want ik blijf bij mijn stuk. Ik doe het al tijden zo en het werkt gewoon erg makkelijk. Voor het overzicht verwijder ik de reacties, voordat dit topic meerdere pagina's krijgt.

Bojanovic
15/07/2009, 20:17
Ik heb Ubuntu (van Linux).
Hiermee is wel een probleem... Als niet de hele pagina op het scherm past moet ik dus gaan scrollen, maar als ik een screenshot maak doet ie dat alleen van het stuk dat op het scherm past...

hagentje100
15/07/2009, 20:55
Ik heb Ubuntu (van Linux).
Hiermee is wel een probleem... Als niet de hele pagina op het scherm past moet ik dus gaan scrollen, maar als ik een screenshot maak doet ie dat alleen van het stuk dat op het scherm past...

Dan moet je de twee screens aan elkaar werken, anders weet ik het ook niet ;)

Bojanovic
15/07/2009, 21:23
A ok ;)
Dat gaat een lastig karwei worden... dan laat ik het maar gewoon...
Toch bedankt ;)

martijnpa
21/07/2009, 12:42
Meschien een domme vraag maar welke knop op het toetsenbord is voor de screen?

Casper
21/07/2009, 13:03
de toets waar print scr op staat

Rickster
06/10/2009, 20:32
hoe doe je dit amal als je geen photoshop hebt wat voor de laatste stappen vereist is?

Thijs
06/10/2009, 20:45
hoe doe je dit amal als je geen photoshop hebt wat voor de laatste stappen vereist is?

Met paint kan je dit ook maken;)

Snoepspook
24/12/2009, 15:09
2 Vraagjes:

- Kan iemand me nog eens goed/duidelijk en gemakkelijk uitleggen hoe je een border maakt met Paint?

- Hoe kan ik 2 screenshots aanmekaar krijgen, want bijv. de site van VI krijg ik niet op 1 Screen

Henk'94
02/01/2010, 18:53
2 Vraagjes:

- Kan iemand me nog eens goed/duidelijk en gemakkelijk uitleggen hoe je een border maakt met Paint?

- Hoe kan ik 2 screenshots aanmekaar krijgen, want bijv. de site van VI krijg ik niet op 1 Screen

1. Vrij makkelijk. Klik op dit icoontje: http://i47.tinypic.com/24bmfy8.jpg
Dan maak je daarmee een lijn langs de randen van jouw PSD.

2. Druk op F11, dan neemt het scherm de hele site. Maar mag ik vragen hoe klein jouw scherm dan is? Een artikel moet er toch opkunnen neem ik aan. Maar probeer eerst dit maar eens ;)

wezz1990
19/11/2010, 01:14
ik wi ldit ook graag doen, maar heb ps3... wat met screenshots en dergelijke. Kan ik de screenshots die ik opsla via mijn herhalingen, op een usb zetten??

greetz wezz

C_Eriksen
19/07/2011, 20:11
Het lukt niet om de leader van een site in mijn screenshot te krijgen hoe doe ik dit?

Lars'
19/07/2011, 20:16
Het lukt niet om de leader van een site in mijn screenshot te krijgen hoe doe ik dit?

Op f11 drukken, en dan een screen nemen?

C_Eriksen
19/07/2011, 20:29
Op f11 drukken, en dan een screen nemen?
Bij mij onder de f11 knop zit een knop om je volume zachter te doen:suspicious:

Casper
19/07/2011, 20:30
Zoek de Print Scr-knop op. Daarop drukken :)

C_Eriksen
19/07/2011, 20:32
Zoek de Print Scr-knop op. Daarop drukken :)
Moet ik de muis dan op de helft van het artikel stoppen en dan screen nemen?
Of neem ik dan een te grote pagina?:push:

Casper
19/07/2011, 20:51
Ik denk het laatste. Met een psd is het overigens niet de bedoeling dat je je gehele beeld gebruikt he.

C_Eriksen
19/07/2011, 20:57
Ik denk het laatste. Met een psd is het overigens niet de bedoeling dat je je gehele beeld gebruikt he.
doe ik ook niet
Maar bedankt:)
Maar als ik een story ga maken denk ik dat iemand anders het grafische moet gaan doen:amuse:

Casper
19/07/2011, 22:09
Dat moet je gewoon leren. Je hebt het zo onder de knie!

C_Eriksen
19/07/2011, 22:29
Dat moet je gewoon leren. Je hebt het zo onder de knie!
Ok!
Ik zal het blijven proberen:)

MaxS
21/07/2011, 19:29
Hoe kan je het op het scherm krijgen zoals bij de uitleg?

Lars'
21/07/2011, 19:33
Hoe kan je het op het scherm krijgen zoals bij de uitleg?

Uploaden via Tinypic o.i.d en dan de [IMG] code hier plakken.

MaxS
21/07/2011, 19:38
Ik snap het nog steeds niet zo goed...:(

MaxS
21/07/2011, 19:46
Hoe doe je een spoiler?