PDA

Bekijk Volledige Versie : Fifa 11 Gameface



wipej
05/10/2010, 22:36
Hallo,
ik heb een probleem. Ik probeer nu al een paar dagen mijn gameface te maken maar elke keer als ik op create now klik krijg ik wel het scherm, maar dan alleen met de zoom en rotatie knoppen. Verder blijft het helemaal leeg.

Weten jullie hier misschien iets op, alvast bedankt!

Groetjes Wipej

Jordi
06/10/2010, 12:19
Heb je de nieuwste versie van de Java software?

crelis
11/10/2010, 17:15
Ik had dit ook, als je een tijdje wacht zie je vanzelf de rest komen.
Ik heb echter een ander probleem. Ik heb mijn gameface gemaakt en deze lijkt redelijk goed.
Alleen is ik hem op mijn ps3 download krijg ik een totaal andere gameface:(

Help me asjeblieft:praise:

wipej
15/10/2010, 17:23
Ik had dit ook, als je een tijdje wacht zie je vanzelf de rest komen.
Ik heb echter een ander probleem. Ik heb mijn gameface gemaakt en deze lijkt redelijk goed.
Alleen is ik hem op mijn ps3 download krijg ik een totaal andere gameface:(

Help me asjeblieft:praise:

Ik zou het echt niet weten. Ik ben nou bij ergens anders dus heb het nog niet geprobeert maar als het ook bij mij is laat ik het weten en ga ik eens naar fifa sturen.:worried: