FIFA Street

Tijden demo FIFA Street

FIFA Street
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het is bijna zover, de demo van FIFA Street verschijnt de komende dagen voor de FIFA-community. Uiteraard wil je de demo gelijk downloaden, daarom hebben wij hier de tijden voor je waarop de demo te downloaden zal zijn. De demo voor de Xbox 360 zal morgen, dinsdag, tussen 09:00 en 11:00 te downloaden zijn op het Xbox Marketplace. Helaas voor de Playstation 3 eigenaren moeten zij een dag langer wachten, de demo zal voor hun op woensdagnacht  tussen 1:00 en 5:00 via de Playstation Network Store te verkrijgen zijn.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste FIFA-nieuws volg dan FIFA Benelux via Twitter of neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal.

Meer in FIFA Street

FIFA Street review

Jordi27 maart 2012

FIFA Street Tips & Tricks: Advanced Tricks

Jeremy24 maart 2012

FIFA Street op eerste plaats in UK chart

Jordi19 maart 2012