FIFA Street

Opnieuw beelden van FIFA Street onthuld

FIFA Street
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Vandaag zijn opnieuw beelden onthuld van de nieuwe FIFA Street, de game die in maart 2012 in de winkels zal liggen. Tevens werd bekend gemaakt dat consumenten die een pre-order plaatsen voor de game toegang krijgen tot het Adidas All-Star Team en het speelveld Plaça de Catalunya.

Het Plaça de Catalunya is een speelveld in het centrum van Barcelona, dat samen met het nieuwe boegbeeld van de FIFA serie, Lionel Messi, is gemaakt. Het Adidas All-Star Team bestaat uit twaalf internationale topvoetballers, waarvan de Nederlanders Robin van Persie en Arjen Robben ook deel van uitmaken.

Meer in FIFA Street

FIFA Street review

Jordi27 maart 2012

FIFA Street Tips & Tricks: Advanced Tricks

Jeremy24 maart 2012

FIFA Street op eerste plaats in UK chart

Jordi19 maart 2012