FIFA Street

FIFA Street 4 in ontwikkeling?

FIFA Street
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

FIFA Street 4 is mogelijk in ontwikkeling. Electronic Arts heeft in een recente enquête mensen uit de FIFA Community vragen gesteld over mogelijke features en spelmodi. Dit meldt althans NXT Gamer.

Het laatste deel in de FIFA Street serie, FIFA Street 3 kwam in 2008 uit. FIFA Street 4 is door EA nog niet officieel aangekondigd, mogelijk dat dit op de naderende E3 wel gaat gebeuren. FIFA Street 4 zou dan in 2012 uit kunnen komen op de PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Alhoewel EA niets wil bevestigen over een mogelijk nieuw dele in de FIFA Street serie is het wel opmerkelijk dat het logo van FIFA Street 4 er al behoorlijk professioneel uitziet.

FIFA Street 4

Mocht er daadwerkelijk een nieuwe FIFA Street verschijnen dan zullen wij hier uiteraard uitgebreide aandacht aan besteden.

Meer in FIFA Street

FIFA Street review

Jordi27 maart 2012

FIFA Street Tips & Tricks: Advanced Tricks

Jeremy24 maart 2012

FIFA Street op eerste plaats in UK chart

Jordi19 maart 2012