FIFA Interactive World Cup 2005

nAzAr3ne wint in Eindhoven

FIFA Interactive World Cup 2005
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

naG|nAzAr3ne heeft de eerste FIFA Interactive World Cup voorronde in Eindhoven gewonnen. nAzAr3ne nam het in de finale met Chelsea op tegen zijn clan-genoot WallieP. WallieP spelend met Arsenal verloor in een zeer spannende finale met 1-0.

De beste 8 spelers van de voorronde in Eindhoven hebben zich geplaatst voor de Nederlandse finale die op 12 november in de Rai in Amsterdam plaats heeft.


Wil jij je ook kwalificeren voor de finale? Schrijf je dan nu in voor een van de laatste 3 voorrondes.  • Vitesse, zaterdag 29 oktober
  • FC Groningen, zaterdag 5 november
  • Rai, 12 november

Voor alle voorrondes geldt dat je je minimaal 1 dag van te voren moet aanmelden. Meer informatie over de FIFA Interactive World Cup en het aanmeldformulier tref je hier aan.


Meer in FIFA Interactive World Cup 2005

MarcD Nederlands FIWC Kampioen

Chris16 november 2005

Arend-Jan van de Schaar wint

Chris10 november 2005

Dennis ‘Pastello’ Pastoor wint voorronde

Chris1 november 2005