FIFA Interactive World Cup

FIWC Finale: Stem voor je favoriete gaststad!

FIFA Interactive World Cup
@fifabenelux

Nadat eerder dit jaar een zeer spannende FIWC-finale plaatsvond in Dubai, zijn er nu drie mogelijke gaststeden: Londen, Madrid en Rome.  In welke stad zou jij willen dat het FIFA Interactive World Cup van 2013 plaats zal hebben? Voor de eerste keer in de geschiedenis van deze wedstrijd mogen fans bepalen, in welke stad dit grote toernooi georganiseerd gaat worden. Alle drie zijn het enorme metropolen met een enorme culturele waarde voor deze aardbol en bij FIFA.com zijn ze er van overtuigd dat dit toernooi, op welke plek het dan ook georganiseerd gaat worden, een waar feest gaat zijn.

Hoe je moet stemmen?

Dat is heel simpel. Klik hier en je komt automatisch bij het artikel, waar je moet zijn. Dan staat er rechtsboven op je scherm een poll en hoef je nog maar een ding te doen: je keuze maken. De stemming zal sluiten op 27 augustus aanstaande. Je kan maar één keer stemmen.

Ook vind je bij dat artikel nog eens extra informatie over de eerdergenoemde steden, zodat je nog beter geïnformeerd bent, voor je je keuze maakt.

Meer in FIFA Interactive World Cup

FIWC 2013 op weg naar Madrid

Jordi5 oktober 2012

Bekijk live de FIWC finales in Dubai

Joost22 mei 2012

FIWC finale 2012 in Dubai

Chris17 april 2012