FIFA Interactive World Cup

FIWC 2013 op weg naar Madrid

FIFA Interactive World Cup
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Wereldvoetbalbond FIFA, EA Sports en Playstation hebben met trots aangekondigd dat een nieuwe FIFA Interactive World Cup is gestart. De FIWC is het grootste online gametoernooi ter wereld en is een officieel FIFA-toernooi. De FIWC-finale van 2013 zal plaats vinden in Madrid, nadat mensen hierover konden stemmen kwam de Spaanse hoofdstad als winnaar uit de bus komen. Alfonso Ramos, winnaar van FIWC 2012, kan zodoende de titel verdedigen in zijn thuisland.

“We zijn blij dat de nieuwste editie van de FIWC van start gaat,” zegt Ralph Straus, Head of Strategy and Brand Management van FIFA. “Vorig jaar deden er 1,3 miljoen spelers mee en samen met onze presentatiepartners willen we het evenement nog verder laten groeien.” De winnaar van FIWC 2013  ontvangt 20.000 dollar aan prijzengeld en een uitnodiging voor de uitreiking van de FIFA Ballon d’Or, waarin de beste voetballer van het jaar gekozen wordt. Wil je meer informatie over het toernooi of  hoe je je moet aanmelden, bekijk de website van FIFA Interactive World Cup.

Meer in FIFA Interactive World Cup

FIWC Finale: Stem voor je favoriete gaststad!

Noverca13 augustus 2012

Bekijk live de FIWC finales in Dubai

Joost22 mei 2012

FIWC finale 2012 in Dubai

Chris17 april 2012