FIFA Benelux

Win FIFA 12 met EURO 2012 DLC pack

FIFA Benelux
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Afgelopen weken hebben flink wat mensen zich aangemeld voor het EK 2012 Voorspellen op FIFA Benelux. Met deze activiteit kan jij je voetbalkennis laten zien, maar ook verlootte wij onder alle inschrijvers een FIFA 12 + EURO 2012 DLC pack. Uit alle inschrijvingen werd Faabjeh als gelukkige uitgekozen, waardoor hij inmiddels zijn prijs ontvangen heeft. Wil jij echter ook nog kans maken op deze prijs? Lees dan dit artikel door en wie weet ben jij de gelukkige.

FIFA Benelux gaat in samenwerking met Electronic Arts namelijk nog twee maal FIFA 12 met de EURO 2012 DLC weggeven. Het eerste pakket zal gaan naar de winnaar van het EK 2012 Voorspellen. De tweede prijswinnaar zal de maker van de FIFA Benelux Doelpunt van de Maand Juni zijn. Beide winnaars zullen na het EK worden gecontacteerd, dus zorg ervoor dat het e-mailadres, waarmee je ingeschreven staat op FIFA Benelux, nog in gebruik is. Doe mee en wie weet beleef jij binnenkort het EK opnieuw met deze prachtige prijs!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017