FIFA Benelux

Win FIFA 12 + EURO 2012 DLC pack

FIFA Benelux
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Ruim een week geleden introduceerde FIFA Benelux het nieuwe forum, wat met veel enthousiasme werd ontvangen bij onze bezoekers en leden. Met het Europees Kampioenschap voetbal in zicht wordt het eens te meer mogelijk om jouw voetbalkennis aan te tonen in het Wedstrijd Voorspellen.

Voorspel de wedstrijden van het Nederlands Elftal, regerend Europees kampioen Spanje alsmede ook de andere wedstrijden in de groepsfase van de overige 14 ploegen. Uiteraard is het ook mogelijk om met de andere leden van FIFA Benelux te discussiëren over het EK dat in Polen en Oekraïne georganiseerd wordt. Op 8 juni verloten we onder iedereen die zich heeft ingeschreven en alle EK poule-wedstrijden heeft voorspeld een FIFA 12 + EURO 2012 DLC pack.

 • FR1908Fan

  Leuke actie!

 • Vic

  De knock-out wedstrijden kunnen we niet voorspellen?

  • Chris

   knock-out wedstrijden voorspellen kan pas als de nummer 1 en 2 van de poules bekend zijn. Gedurende het EK zul je dus je voorspellingen bij moeten blijven werken.

 • ‘David

  Leuke actie. ‘Voorspelt’ is btw. ‘voorspeld’. 😉

Meer in FIFA Benelux

FIFA momenten 2014 – De winnaars

Chris2 januari 2015

Prijsvraag Feestdagen 2014

Chris23 december 2014

FIFA Benelux Community Montage Intro

Jordi9 oktober 2014