FIFA Benelux

Welkom!

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Welkom op de vernieuwde FIFA Benelux site. De afgelopen weken, maanden zo niet jaren hebben we hard gewerkt aan een nieuwe site. Op de avond voor het uitkomen van de FIFA 11 demo hebben we besloten de nieuwe site dan toch eindelijk publiekelijk te maken. De laatste jaren zijn we vaak dichtbij een nieuwe site geweest, het laatste stapje zetten bleek erg moeilijk te zijn. Met het live gaan van de nieuwe site is de laatste stap zeker nog niet gezet, het is voor ons een stevig fundament om de komende weken en jaren samen met onze bezoekers weer verder te bouwen aan FIFA Benelux.


1998-1999


2000-2002


2002-2004


2004-2010

Belangrijke features in de nieuwe site zijn de gedeelde profiel gegevens van de vast bezoekers. Bezoekers van het forum kunnen met hetzelfde wachtwoord inloggen op de site en vice versa. De leesbaarheid van de artikelen is met een groter lettertype en betere layout stukken aantrekkelijker gemaakt. Al ons oude nieuws is bewaard gebleven en stukken toegankelijker, via het artikelen menu kun je een hele boel artikelen makkelijk terugvinden. Mocht je dan nog niet vinden wat je zoekt, maak dan gebruik van de zoekfunctie aan de rechter bovenkant. Uiteraard ontbreken ook de downloads niet en hebben we een video sectie waar je allerlei videos aantreft.

We zijn ons er van bewust dat nog niet alle onderdelen van de site compleet functioneren. De komende tijd zullen we er alles aan doen om alle onderdelen naar een goed niveau te brengen.

Met het live gaan van de nieuwe site lanceren we ook ons nieuwe logo. Een logo waarin de kleuren van de Belgische en Nederlandse vlag terugkomen in een badge.

De gehele FIFA Benelux redactie wenst alle bezoekers veel plezier op de nieuwe site.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017