FIFA Benelux

Voetbal voorspellen augustus

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Sinds het begin van de Nederlandse en Belgische competitie voorspellen de bezoekers van FIFA Benelux de uitslagen van de wedstrijden. In de maand augustus wist Max dit het beste doen, hij gaat overall aan de leiding. Cassana is het beste in het voorspellen van de Eredivisie, Max staat in de Jupiler Pro League boven aan.
Op FIFA Benelux zal het dit seizoen mogelijk zijn om de wedstrijden van deze beide competities te voorspellen. Meedoen is erg eenvoudig, wil jij meedoen? Lees dan snel alles over het voetbal voorspellen.

Je kunt op elk willkeurig moment beginnen met voorspellen. Uiteraard verdien je geen punten meer voor reeds gespeelde wedstrijden, wel kun je een maand klassement winnen.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017