FIFA Benelux

Voetbal fans gezocht

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

EA SPORTS is bezig de research-community voor voetbalgegevens en referentiemateriaal opnieuw uit te breiden en is op zoek naar mensen die beschikken over de expertise en toewijding om gegevens/referentiemateriaal van hun favoriete club te verzamelen en te bewerken.

Denk jij meer over jouw team te weten dan de manager zelf? Kun jij je vrienden vertellen hoe vaak een bepaalde verdediger vorig seizoen in de basis stond en wat zijn sterke been is? Houd jij alle transfers en het jeugdtalent van jouw club scherp in de gaten? Als jij aan deze beschrijving voldoet, dan moet je vooral doorlezen.

Je moet niet alleen de hele dag aan voetbal denken, maar ook gegevens kunnen bewerken. Als je ervaring hebt met het bewerken van gegevens voor voetbal-games, dan weet je precies wat voor gegevens we nodig hebben.

Als je nu nog steeds in dit project bent geïnteresseerd, vul dan het online registratieformulier in op www.eafootballtalentscout.com

EA SPORTS zal alle ingediende formulieren lezen en contact opnemen met de mensen die volgens ons het beste aan dit profiel voldoen. Alleen deelnemers die 18 jaar of ouder zijn, maken een kans om te worden geselecteerd.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017