FIFA Benelux

Uitslag Poll van de maand

FIFA Benelux
@fifabenelux

Liefst 78%, 1234 stemmen, van de stemmers gaf bij de vorige poll aan de eerste FIFA13-details te beoordelen met ‘Top, ik heb er nu al zin in’. 19%, 304 stemmers, gaven aan de betreffende details ‘Matig’ te vinden, terwijl slechts 3%, 47 stemmers, op basis van die informatie FIFA13 als ‘Flop’ aanmerkten.

Eerder deze week pakte Electronic Arts uit  met de nieuwe FIFA 13 carrière modus. In FIFA 13 zou de carrière modus verder uitgebreid zijn met onder andere een compleet herschreven transferengine.  Daarnaast is er  in FIFA 13 de mogelijkheid om naast een clubteam ook trainer te worden van een nationaal elftal.  Voor de komende maand willen wij graag jouw mening horen over deze mogelijkheid. Breng dus ook jouw stem uit bij de nieuwe poll.

 • FIFA Feyenoord

  Mooie uitslag van de poll, lijkt me zo.
  Wat ik wel jammer vind aan de nieuwe poll is de derde optie.
  Dat je het totaal geen toevoeging vindt kan nog, ieder zijn mening. Maar waarom moet er bijstaan dat je liever de careeropbouw zoals in FIFA 05 had gezien. Mij lijkt dat of je iets anders graag had willen zien niet te maken heeft met het feit of je het bondscoachschap een toevoeging op zich vind. Misschien had je iets anders liever gezien, maar kan je dit nog wel een leuke toevoeging vinden.
  Overigens vind ik het sowieso niet echt zinnig om zo’n careeropbouw in FIFA toe te voegen, want dan is iedereen direct verplicht om met een kleine club te beginnen. En voordat je bij een grote club bent, zijn vele topspelers van die club al vertrokken. Veel mensen willen toch direct met een topploeg spelen en dan wel met de selectie zoals die in het echt ook is. Bovendien kan je zelf zo’n carrière opbouwen. Kies gewoon een kleine club en als het goed doet, komen er vanzelf betere aanbiedingen en kan je jezelf opwerken.
  Ik wil nog wel even melden, voordat dit helemaal een negatieve reactie lijkt, dat ik de polls over het algemeen wel leuk vind hoor. Ik vind het goed dat ze er zijn, alleen vond ik de derde optie hier een beetje apart, maar dat moet meer opgevat worden als opbouwende kritiek.
  Ga vooraal door met de polls!

Meer in FIFA Benelux

FIFA momenten 2014 – De winnaars

Chris2 januari 2015

Prijsvraag Feestdagen 2014

Chris23 december 2014

FIFA Benelux Community Montage Intro

Jordi9 oktober 2014