FIFA Benelux

Uitslag Poll van de Maand September

FIFA Benelux
@fifabenelux

In de aanloop van FIFA 13 vroegen we ons de voorbij maand af welke feature onze bezoekers het eerst zullen testen bij de release van de nieuwe FIFA-editie. Met 46%, 266 stemmen, staat de Manager Mode duidelijk op kop. Hierbij kan je namelijk vanaf dit seizoen ook de nationale ploegen trainen. Met een achterstand van 10%, wat uitkomt op 179 stemmen, komt Ultimate Team. De nieuwste feature, namelijk de skill games, staan pas op de 3de plaats met 9%, 52 stemmen. Het vernieuwde vrijetrappensysteem behaalde slechts 1%, 4 stemmen, van alle votes. De overige 10 procent van de bezoekers wilt liever een andere feature dan de bovenstaande uittesten.

De pollvraag voor de komende maand luidt als volgt: “Hoe bevalt FIFA 13 je tot nu toe?”.  Voor de komende maand willen wij graag jouw mening horen over de nieuwe FIFA editie. Breng dus ook jouw stem uit bij de nieuwe poll.

 • zinedine1983

  Absoluut mee eens.
  Het is gewoon genieten geblazen met deze fifa editie.
  Veel mogelijkheden en vooral de manager mode.
  je ziet nu ook duidelijk het niveauverschil in teams.
  COMPLIMENTEN VOOR EA!!

 • schayk86

  De optie hij is de beste maar er zitten ook veel bugs in staat er niet bij. Dit is mijn inziens de enige juiste keuze aangezien bij het seizoenen gedeelte nog aardig wat bugs zitten. Denk hierbij aan freezes en dergelijke.

Meer in FIFA Benelux

FIFA momenten 2014 – De winnaars

Chris2 januari 2015

Prijsvraag Feestdagen 2014

Chris23 december 2014

FIFA Benelux Community Montage Intro

Jordi9 oktober 2014