FIFA Benelux

Uitslag Doelpunt van de Maand – Oktober, November en December

FIFA Benelux
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De afgelopen maanden waren er problemen bij de organisatie van Doelpunt van de Maand, vandaar dat de crew besloten heeft om de uitslag van oktober, november en december te combineren. Momenteel is FIFA Benelux bezig met de ontwikkeling van een nieuwe opzet, zoals ook in deze editie al te merken valt, omdat de gebruikelijk top 10 niet meer door middel van een video bekend gemaakt wordt. In deze editie hebben wij de beste vijftien doelpunten van de drie maanden geselecteerd.

Winnaar van deze speciale editie van Doelpunt van de Maand, Barcasportz. Lees verder om te kijken of jij in de top vijftien beste doelpunten van de laatste drie maanden van 2012 staat.

 

Uitslag:

 

Wil je ook meedoen met Doelpunt van de Maand? Kijk dan hier of in dit topic. De inzendingen moeten gemaakt zijn met FIFA.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017