FIFA Benelux

Prijsvraag: FIFA Wereld voetbal recordboek 2012

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Van de Fontein Tirion Uitgevers mogen we 5 keer het FIFA Wereld voetbal recordboek 2012 weggeven. Meedoen is er eenvoudig het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op onze prijsvraag.

Dit is de derde editie van het ‘Wereld voetbal recordboek (2012)’.

Het boek is volledig herzien en bijgewerkt met alle belangrijke feiten en statistieken van het seizoen 2010 – 2011. Zo geeft het onder andere antwoord op de vragen ‘Wie was de oudste speler tijdens het WK van 2010 in Zuid-Afrika?’, ‘Wat is de hoogst gelegen stad waar internationaal voetbal wordt gespeeld?’ en ‘Wat is de topscorer aller tijden van de Europese bekerfinales’.

Het FIFA Wereld voetbal recordboek 2012 ligt sinds deze week in de winkels en is verkrijgbaar via verschillende webwinkels, waaronder de webwinkel van Fontein Tirion Uitgevers.
De prijsvraag is inmiddels afgelopen. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017