FIFA Benelux

PlayStation Network nog langer offline

FIFA Benelux
@fifabenelux

De deadline die Sony vorige week stelde bij de Japanse persconferentie gaat niet gehaald worden, dit laat Sony weten op hun officiële blog. Sony zegt dat ze zich er toen nog niet van bewust waren dat de Sony Online Entertainment servers ook waren geteisterd door de hack. Ze doen er alles aan te doen om alles weer ”up and running” te krijgen maar een exacte datum kunnen ze helaas niet geven.

Er is daarbij misschien toch wel een klein lichtpuntje en dat is de compensatie die de gamers krijgen. De PlayStation 3-bezitters kunnen twee games kiezen uit een selectie van vijf en de PlayStationPortable-bezitters mogen ook twee games kiezen uit een selectie van vier. Welke games het zijn is nog onbekend.

 • thysj

  Gaat lekker bij sony :P.

 • alinos_81

  Pfff, ik heb in het begin ergens een reactie gelezen dat het tot 6 weken kon duren vooraleer deze fout hersteld was (deze reactie heb ik gelezen op het moment dat Sony meldde dat psn offline was wegens herstellingswerken). In deze reactie stond dat psn sowieso gehackt was en dat het waarschijnlijk 6 weken zou duren vooraleer het opnieuw online is… Ik zal het maar beginnen te geloven 🙁
  betr. compensatie: als fifa12 er bij zit die we in de toekomst gratis kunnen afhalen dan zal ik content zijn. De rest interesseert mij toch geen moer.

  • wexor

   no change @ alinos_81

 • TheNiek

  @ de poll; Ik vind het wel jammer maar xbox never nooit niet!

 • Robbin

  VERDOMME!
  Ik vind dit echt heel irritant.

 • merneergerrit

  Welke games worden het?

  • Robbin

   Dat zullen denk ik van die prut spelletjes zijn zoals Hamsterball en die dingen.

   • Jeremy

    Vergeet niet dat je ook nog één maand gratis PSN Plus krijgt hé. Ik vind het al heel wat dat ze uberhaupt iets geven en ik ben overal te tevreden mee, maakt niet uit wat ze aanbieden.

Meer in FIFA Benelux

FIFA momenten 2014 – De winnaars

Chris2 januari 2015

Prijsvraag Feestdagen 2014

Chris23 december 2014

FIFA Benelux Community Montage Intro

Jordi9 oktober 2014