FIFA Benelux

Manager Stories

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Op het FIFA Benelux forum zijn al enkele jaren enthousiaste FIFA spelers te vinden die hun belevenissen in FIFA vastleggen in een Manager Story. Zo beschreven Casper en Freddy hun carrière met Juventus en was Justin de manager van Bayern Munchen. In een manager story komt het spelen van FIFA samen met het schrijven van artikelen en het maken van graphics. De makers van een Manager Story bootsen in hun story bijvoorbeeld websites en kranten na om zo hun carrière te beschrijven.

Leden op het forum helpen elkaar met het maken van de Manager Story’s. Ze geven elkaar tips en hints en geven feedback op de story’s die geschreven worden. Aan het eind van de maand stemmen de leden en de crew op de story’s om zo een Manager van de Maand te bepalen. Menno, FV.Aluarth, Henk’94, Casper en Cassana hebben deze award al eens verdiend.

Crewleden Jelle en Bob gaan de komende tijd actief schrijvers van Manager Story’s benaderen. Nieuwe schrijvers zullen extra begeleid worden, terwijl oude stories waarin al lange tijd geen activiteit is zullen worden afgesloten.

Als jij ook je manager story wil delen met de leden van FIFA Benelux schrijf je dan snel in en bezoek ons Manager Story gedeelte.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017