FIFA Benelux

InsideFIFA samenwerking

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

FIFA Benelux heeft een samenwerking gesloten met Electronic Arts, FIFA Voetbal en FIFA Stars. Deze samenwerking tussen de officiële FIFA 09 fansites heeft geleid tot een portal die de titel Inside FIFA heeft meegekregen. Op deze portal vind je al het laatste FIFA nieuws, gevoed door zowel Electronic Arts als de officiële FIFA community sites.


Bezoek nu Inside FIFA, de plek op het web waar je alle informatie uit de community vindt over FIFA 09. Inside FIFA is een samenwerking tussen Electronic Arts en de officiële FIFA 09 fansites; FIFA Benelux, FIFA Voetbal en FIFA Stars.

Maak tevens kans op een van de gratis te downloaden FIFA 09 Ultimate Team exemplaren voor zowel Xbox 360 als PS3! Claim die code!! Bezoek Inside FIFA.


Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017