FIFA Benelux

Fifavoetbal drie jaar

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De Nederlandse FIFA site FifaVoetbal bestaat drie jaar. Om dit feit te vieren hebben ze hard gewerkt om de site in een nieuw jasje te steken. Op de nieuwe site is onder meer aandacht voor het Screen of the Month en FeedMeFootball. Naast de nieuwe features tref je er uiteraard ook downloaden en een forum aan.


Het is één groot feest op FifaVoetbal.com, we zijn alweer drie jaar actief als Nederlandse FIFA-site en dat moeten we natuurlijk vieren. Daarom hebben de jongens Christiaan en Bram de afgelopen maanden aan een nieuwe website gewerkt en zoals jullie kunnen zien is dat zeer goed gelukt. Met enkele nieuwe features knallen we richting het nieuwe jaar en kunnen we weer een nieuw FIFA jaar tegemoet komen.


Surf snel naar www.fifavoetbal.com.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017