FIFA Benelux

FIFA momenten 2014 – De winnaars

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De feestdagen stonden op FIFA Benelux in het teken van een prijsvraag met een door Electronic Arts goed gevulde prijzenpot. De winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld, de enveloppen liggen klaar om verstuurd te worden. De FIFA momenten 2014 van de winaars delen we uiteraard met iedereen.

FIFA 15 Xbox One – Robert

Mijn FIFA moment van 2014, die herinner ik nog als de dag van gister (in dit geval was het ook echt gisteren haha).

Ik deed mee aan het online toernooi waarbij je een mega pack kon winnen, de eerste 3 wedstrijden had ik feilloos gewonnen. De vierde wedstrijd ging met alle moeite en geluk, maar ik won. Ik sprong een gat in de lucht van blijdschap dat ik zo groot pakket had gewonnen, bleek het dat ik gewoon een online seizoenswedstrijd had gespeeld i.p.v. de finale van het toernooi. Daar ging me blijdschap haha.
Maar uiteindelijk heb ik de finale gespeeld en ik overwon, alleen in het pakje zat niet veel speciaals en het verbaasde me dat de items die erin zaten niet verhandelbaar waren.

EA Sports T-Shirt – Gilles

Van Divisie 10 naar 1 met allemaal verschillende ploegen met maar 3 losses.

EA Sports T-Shirt – Michel

De 5-1 overwinning met het radio commentaar van Jack van Gelder! Wat was dat genieten!

EA Sports T-Shirt – Niels

Vaste ritueel met een vriend van me. Elke week op maandag komt hij naar me thuis en spelen we heel de avond fifa. En we houden al onze matche tege elkaar bij op een scorebord.

EA Sports T-Shirt – Sandy

Het winnen van FUT-divisie 1. Ik had heel lang er aan gedaan. Bijna opgegeven zelfs, maar afgelopen vrijdag was het eindelijk gelukt 🙂

Feel the Game Sjaal – Marc

Mijn FIFA moment van 2014 was….. het winnen van het Community Shield op FIFA 15 Carriere mode met Watford (Legendarisch). Het was Chelsea-Watford bij rust was de stand 2-0 voor Chelsea en zag het er slecht uit voor mij, vlak na rust werdt het al gauw 2-1 en was het zoeken naar de 2-2. In de allerlaatste minuut scoorde Werner de 2-2 voor mij en werden het penaltys nemen. Na een schitterende penaltyreeks won ik die met 5-4 en had ik het Community Shield van Chelsea gewonnen als underdog. Een heerlijk moment om nooit meer te vergeten op Carriere Mode

Feel the Game Sjaal – Bas

De finale van de Goldcup om laten kantelen in 2 minuten. 88e minuut 2-2 maken en in de 90e minuut de 3-2 maken. Ik heb letterlijk een gat in het dak gesprongen. Uit blijdschap gooide ik per ongeluk mijn Xbox controller tegen het plafond en er kwamen stukken naar beneden. Mijn vader kon er uit eindelijk wel mee lachen.

FIFA 15 Poster – Robin

Mijn FIFA moment was de wereldgoal die mijn vader scoorde tegen mij in FIFA15 op de PS4.

FIFA 15 Poster – Yuri

Wanneer ik de nieuwe ps4 kreeg met FIFA 15 en niet meer wou slapen.

Niet gewonnen? Hou ons ook in 2015 goed in de gaten naast al het laatste FIFA nieuws hopen we ook in 2015 weer een aantal leuke prijsvragen te organiseren.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017