FIFA Benelux

FIFA Benelux zoekt nieuws-editors

FIFA Benelux
@fifabenelux

Volg jij FIFA nieuws op de voet, vind je het leuk om te schrijven en heb je genoeg tijd om wekelijks een aantal berichten te plaatsen? Meld je dan aan als nieuw-editor voor FIFA Benelux!

Nieuws-editor?
Dagelijks is er op FIFA Benelux nieuws uit zowel binnen als buitenland te vinden. Dit nieuws wordt door onze nieuwsposters inclusief een screenshot via een eenvoudige administratie-tool online gezet.

Wat voor iemand zoeken we?
We zoeken versterking voor het FIFA nieuws. Het is van belang dat men dagelijks op zoek gaat naar interessant FIFA nieuws via onze informatiebronnen, waaronder Twitter, om daar vervolgens over te schrijven.

Wat verwachten we van je?
FIFA Benelux streeft naar hoge inhoudelijke en tekstuele kwaliteit. We zoeken schrijvers die nagenoeg foutloos berichten kunnen opleveren. Verder verwachten we dat je weet waarover je schrijft. We zoeken mensen die voor langere tijd beschikbaar zijn en die op regelmatige basis aan de nieuwsproductie kunnen bijdragen.

Hoe kun je reageren?
Stuur voor 1 mei een mailtje met een korte introductie wie je bent, je motivatie en een zelfgeschreven proef artikel over een recentelijk FIFA nieuwtje naar Jordi@fifabenelux.com. Mocht je al een account op FIFA Benelux hebben, graag deze in je mail bijvoegen. Wil je liever via het forum reageren? Stuur een privé-bericht naar Jordi.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017