FIFA Benelux

FIFA Benelux Squadbuilder van de Week #5

FIFA Benelux
Alex
@fifabenelux

Het is weer maandag en dus tijd om de uitslag van de Squadbuilder van de Week bekend te maken en, zoals gebruikelijk, de nieuwe opdracht voor de aankomende week aan te kondigen. Vorige week was de opdracht om een squad te maken met daarin ten minste twee spelers van het TOTW van Week 46. Er waren veel inzendingen, maar er kan maar één iemand winnen.

Uitslag

Van de vele inzendingen van deze week was er slechts één squad die niet aan de voorwaarden voldeed, en dat was het team van lennert007RSCA, omdat niet iedere speler een chemistry van minimaal 9 heeft. De andere teams voldeden allemaal aan de voorwaarden. Van deze teams bestonden er veel uit; óf spelers uit verschillende competities maar veel dezelfde nationaliteiten, of verschillende nationaliteiten maar vooral dezelfde competities. Na alle squads bekeken te hebben, bleef er voor ons maar één winnaar over. Voor de tweede keer op rij vonden wij het team van Jordi het beste. Zijn team bestaat uit vier verschillende competities, vijf verschillende competities en daarnaast behoren er ook nog vier Team of the Week spelers tot het team. Jordi, gefeliciteerd!

fb-squadbuilder-5Opdracht

Dan nu weer de volgende opdracht. Voor deze week is het de bedoeling dat je een team maakt dat bestaat uit spelers komende uit zoveel mogelijk verschillende competities en een rating hebben van minimaal 84. Daarnaast is het natuurlijk ook weer de bedoeling dat iedere speler een minimale chemistry van 9 heeft, en het team een minimale chemistry van 99. Het team dat je gemaakt hebt kan je hier inleveren.

Succes!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017