FIFA Benelux

FIFA Benelux Squadbuilder van de Week #4

FIFA Benelux
Alex
@fifabenelux

Wat later dan gepland is het tijd voor de uitslag van de squadbuilder van de week en, zoals gebruikelijk, de introductie van de nieuwe opdracht voor de komende week. Vorige week was het de bedoeling om een squad te maken met zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten en competities.

Uitslag

Ondanks het lage aantal inzendingen zaten er een aantal goede squads tussen. Zo had Kevanovic een squad met zeven verschillende nationaliteiten en drie verschillende competities, maar helaas was dit niet genoeg om te winnen. Kalax03 heeft een squad ingeleverd met tien verschillende nationaliteiten, maar ook deze vonden wij niet de beste. RemcoM’s team bestaat uit elf verschillende nationaliteiten maar elk van deze spelers is afkomstig uit de Liga BBVA. Ook deze vonden wij dus niet goeg genoeg om te winnen. Dan blijft als enige Jordi’s team over, welke bestaat uit elf nationaliteiten en drie competities. Deze combinatie vonden wij veruit het beste en dus is Jordi de winnaar van deze Squadbuilder van de Week.

nationaliteiten-fifa-benelux

Opdracht

De volgende opdracht heeft betrekking op het Team of the Week van afgelopen week (week 46). De opdracht is dat je team uit minimaal twee TOTW spelers van die week moet bestaan. Dit mogen spelers uit de basis elf, wisselspelers en reserves zijn. Uiteraard moet iedere speler een minimale chemistry van 9 hebben om een kans te maken om te winnen. Mocht je niet meer weten welke spelers er in TOTW 46 zaten, kan je dat hier terug lezen. Je squad kan je hier inleveren.

Succes!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017