FIFA Benelux

FIFA Benelux Squadbuilder van de Week #2

FIFA Benelux
Alex
@fifabenelux

Sinds vorige week is de Squadbuilder van de week weer terug op FIFA Benelux. Mocht je niet meer precies weten wat het is, kan je dat hier terugvinden.

De opdracht voor deze week was het maken van een team, waarin minstens drie spelers zitten die een zomertransfer hebben gehad. Daarnaast moest de chemistry minimaal 99 zijn. Uiteindelijk hebben we RemcoM gekozen als winnaar, met deze squad. We hebben voor RemcoM gekozen omdat hij zich aan de opdracht heeft gehouden, maar het zich daarnaast wat lastiger heeft gemaakt door er een hybrid van te maken.

Summertransfer squad RemcoM

Summertransfer squad van RemcoM

Andere mogelijke winnaars waren kevanovic99 en Hakkert007. Kevanovic maakte een kans omdat zijn volledige team bestond uit spelers die een zomertransfer hebben gehad. Alle spelers spelen echter in de Premier League, waardoor zijn squad qua moeilijkheidsgraad inlevert. Hakkert007’s squad kwam in aanmerking omdat hij zich zowel aan de opdracht heeft gehouden alsmede een hybrid heeft proberen te maken, maar helaas heeft niet iedere speler minimaal 9 chemistry (Richards heeft slechts 6). Gefeliciteerd RemcoM!

Dan nu de volgende opdracht. Voor deze week is er gekozen voor een opdracht iets dichter bij huis. Het is namelijk de bedoeling dat je een hybrid maakt van spelers die in heel FUT14 in de Eredivisie en Belgische Jupiler League hebben gespeeld, dus zowel voor als na de zomertransfers. Dit houdt dus sowieso in dat iedere speler een minimale chemistry van 9 moet hebben. Je gemaakte squad kun je hier inleveren.

Extra toevoeging: aangezien er wat onduidelijkheid was betreffende de nieuwe opdracht, heb ik deze hier nog verder toegelicht. Mocht je de opdracht dus niet begrijpen, lees die post even door.

Succes!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017