FIFA Benelux

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

FIFA Benelux
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

In het FIFA-jaar waarin wij ons 20-jarig bestaan vieren hebben we ons nieuwe forum gelanceerd. Met dit forum kunnen we weer een behoorlijk aantal jaar vooruit zodat we hopelijk ook ons 25-jarig jubileum met jullie kunnen gaan vieren.

Het FIFA Benelux forum is dé plek om te discussiëren over de FIFA-game, hulp te vragen om jouw Ultimate Team te bereiken of het lezen van Manager Stories. Uiteraard is er ook een plek om te praten over de laatste ontwikkelingen uit de ‘echte’ voetbalwereld.


Het nieuwe forum voldoet weer helemaal aan de laatste stand der techniek. Zo is het forum goed te bekijken op een smartphone en is het mogelijk om push notificatie te ontvangen op je computer of telefoon.

Bezoek ons nu via forum.fifabenelux.com en meld je aan!

Belangrijk voor leden van het oude forum:
Het oude forum is vanaf heden niet langer in gebruik.
Om op het nieuwe forum een frisse nieuwe start te kunnen maken nodigen we je bij deze uit om een nieuw account aan te maken.
De inhoud van het oude forum zal voorlopig als archief te raadplegen blijven.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017

FIFA momenten 2014 – De winnaars

Chris2 januari 2015