FIFA Benelux

FIFA Benelux Awards 2010

FIFA Benelux
@fifabenelux

Lang hielden de FIFA Benelux leden de populairste FIFA site van de Benelux in haar greep met een door hun georganiseerde stemming. Na eindeloos veel stemmen geteld te hebben is de uitslag bekend. Wie zullen er in de prijzen vallen? Klik snel verder en kom het te weten!

Grappigste Member van het jaar: Casper.

Het was een close finish maar toch gaat Casper met deze award naar huis. Door zijn meestal onverwachte en geestige grappen heeft hij de meeste mensen overtuigd van zijn talent als grappenmaker. Je zou iedereen op het forum kunnen vragen wie Casper is en ze liggen al in de lach. Het is dan ook terecht dat hij wint. Gefeliciteerd Casper!

Gezelligste member van het jaar: Max.

Op de voet gevolgd door onder andere Jeremy, Casper en Cassana is de eerste award voor de gezelligste member op FIFA Benelux dit jaar gegaan naar Max. De, door vele ook wel superspammer genoemd, kreeg de meeste stemmen van de leden van FB. De 15-jarige Delftenaar is vooral in het off-topic gedeelte te vinden, waar hij de gezelligheid hemzelf is. Gefeliciteerd Max!

Beste gfx’er: Sjoerd.

Het overgrote deel van de stemmen voor ‘de beste GFX’er ging dit jaar naar Sjoerd. Onze eigen Grafische Moderator doet de leden van FIFA Benelux dikwijls verstelt staan met de mooiste creaties. Niet gek dus dat hij deze award in de wacht heeft gesleept. Gefeliciteerd Sjoerd!

Beste Story-maker: Casper.

Met zijn perfect uitgevoerde story’s en advies op maat is het al duidelijk over wie ik het heb. Hij was afgelopen jaar een tijd Story-Moderator en die rol bleek hem op het lijf geschreven. Als je nog steeds niet weet over wie ik het heb dan heb je het afgelopen jaar onder een rots gelegen. Gefeliciteerd Casper!

Beste downloadmaker: Chillmate.

Met een overweldigende meerderheid is de award voor beste downloadmaker dit jaar gegaan naar Chillmate. Vaak laat deze downloadmaker ons verstelt zijn met prachtige shirts, minikits en andere leuke toevoegingen aan FIFA. Gefeliciteerd Chillmate!

Meest waardevol voor FIFA Benelux: Jeremy.

Mister FB, Djurrumy of Jerry. Bij iedereen op FIFA Benelux is deze vrolijke Brabander geliefd. Geeft ziel en zaligheid voor de site en mag daarom wel eens in het zonnetje gezet worden. Vandaar dat deze award voor jou is Jeremy. Gefeliciteerd!

Meest behulpzame lid: Raindog.

Heb je vragen over FIFA, bij wie zou je dan terecht kunnen. Juist, dan ben je bij Raindog op het juiste adres. Vaak helpt deze gezellige Belg je met opstelling, tactieken of te verkopen spelers. Het is daarom ook geheel terecht dat deze awards naar Tim alias Raindog gaat. Gefeliciteerd!

Nieuwkomer van het jaar: ‘Max.

Door zijn sterke en goede mening viel hij vanaf het begin al op. Hij is in de leer bij Max en gaat met sprongen vooruit. Het spammen in het spellen-topic heeft hij al onder de knie. Toch is iedereen het met ons eens: het is een enorm aardige jongen. Daarom feliciteren we hem ook namens iedereen. Gefeliciteerd ‘Max!

Casper en Kim bedanken iedereen voor het stemmen en het gezellig meedoen met deze awards. Ook feliciteren we iedereen met virtuele hapjes en virtueel champagne die in de prijzen zijn gevallen. Hopelijk tot volgend jaar!

Denk je nu al kans te maken op de felbegeerde 2011 award? Neem dan snel een kijkje op het forum en registreer je!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017