FIFA Benelux

FIFA Benelux 2004

FIFA Benelux
@fifabenelux

Een vernieuwde FIFA Benelux is zojuist online gegaan. Zoals je ziet, is de interface sterk verbeterd zodat het nog makkelijker navigeren is. Maar er is meer dan dat, om jullie niks te laten missen van alle nieuwe features gaan we alle onderdelen van de site in dit overzicht uitvoerig uiteenzetten.


Artikelen
Het nieuwssysteem, een zeer belangrijk onderdeel van een site, is goed onder handen genomen. Bekijk nu artikelen, en herken op eenvoudige manier doormiddel van de logo’s wat het onderwerp is. Tutorials zijn nu ook onder een apart kopje ondergebracht. Het nieuwsarchief is verder verbeterd. Door met je mouse pointer over 1 artikel te gaan krijg je al een deel van het artikel te zien, zodat je direct ziet of je het juiste artikel voor je hebt. Het reactie systeem is totaal veranderd. De reacties en het artikel zelf zijn nu aan het forum gekoppeld.

Downloads
Het onderdeel download is niet erg veranderd, omdat het al goed functioneerde. Natuurlijk is de layout en interface geoptimaliseerd. Nogsteeds kun je doormiddel van categorieën, de files opzoeken aan de hand van informatie en screenschots. Aanbevelen aan een vriend, of de file beoordelen kan ook nog steeds. Zodat kwaliteit ook tot de meeste downloads zal leiden.

Leaque
FIFA Benelux bereikte in 2002 grote bekendheid doormiddel van haar volledige automatische competitie. Dit jaar is de nieuwe FIFA Stars Benelux competitie er dan, een moment waar velen op gewacht hebben. De puntentelling is gemoderniseerd, en vele extras zijn toegevoegd om een intense online ervaring voor nieuwkomer, en veel speler te garanderen. Meer interviews met de spelers, het laatste nieuws over de competitie zorgen voor een unieke ervaring geboden onder de FIFA
sites.

Forum
Een volledig nieuw forum blaastleven in. Het forum straalt interactiviteit zoals de nieuwe FIFA Benelux in elkaar steekt. Zowel met andere bezoekers, als met de FIFA
benelux crew kun je van gedachten wisselen. Registratie is niet nodig als je reeds een account in je bezit hebt. Voor support, gezellige chat over diversen onderwerpen ben je hier dus op de juiste plaats. De FAQ is wel belangrijk om door te nemen, deze dienen als spelregels om voor iedereen een succesvolle omgeving te kunnen creëren.

FAQ
FAQ staat voor Frequent Asked Questions. Hier staan de antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je 1 vraag, bekijk dan eerst de FAQ eens door, dit onderdeel van de site zal continue bijgewerkt worden, zo is het voor ons mogelijk om iedereen goede ondersteuning te bieden met zijn probleem. De FAQ is ook zeker niet alleen voor technische problemen, ook inhoudelijk over zaken zoals gameplay, of database geven wij hier de informatie die jullie het meest nodig hebben.

FIFA Graphy

Alle producteigenschappen van iedere versie van FIFA kun je hier terug vinden. We beginnen met FIFA International Soccer en eindigen natuurlijke met de ondanks verschenen FIFA 2004. Informatie over het besturing, systeemeisen, features je vindt het hier allemaal. Natuurlijk mogen ook de screenschots galerieën niet ontbreken. Zeker een aanrader als jij in de geschiedenis van de game geïnteresseerd bent.

Replay Competitie
Een splinternieuw onderdeel onder de FIFA sites hier op FIFA Benelux. Doormiddel door een tutorial te volgen, kan je de hoogtepunten van FIFA omzetten in een avi filmpje. Nu zal FIFA Benelux maandelijks onder verschillende the
mas competities organiseren. Iedereen kan mee doen aan het begin van de maand. Aan het eind van de maand, zullen de top 10 (voorselectie door de crew) online te downloaden zijn. Het is nu tijd om te stemmen. Alle top5’s te samen resulteren in een klassement en een maandwinnaar.

Community
De community is erg belangrijk voor ons, onze vriendensites krijgen hier de aandacht die ze verdienen. Ook hebben wij een startpagina voor FIFA sites, zodat je van het grote aanbod kan genieten. Heb je zelf een site? Voeg hem dan toe, wij zullen er voor zorgen dat de lijst bijgewerkt wordt, en dode links weer zullen verdwijnen. Dit is dus de plaats, voor de andere sites die naast FIFA
Benelux opereren. Onder interviews, vindt je gesprekken met o.a fifa spelers en website makers.

Zoeken
Doormiddel op de optie zoeken te staan, kun je op trefwoorden na specifieke content van FIFA Benelux zoeken. Deze optie werkt binnen verschillende onderdelen in de site, het is dus goed mogelijk om zo downloads op thema’s te vinden. Een mooie extra optie, die iedereen goed kan gebruiken.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017