FIFA Benelux

FIFA 17 zonder disc?

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Peter Moore de grote baas van EA Sports heeft in een recent interview met het Engelse MCV een blik geworpen op de toekomst van FIFA.

Terugkijkend op het afgelopen jaar ziet Peter Moore dat voetbal 365 dagen per jaar aanwezig is. Het team achter FIFA zou ook graag een blijvende FIFA beleving willen bieden. Soms met een disc, social networks, of de cloud. Het zou niet uit moeten maken waar je bent en wat je gebruikt de FIFA experience zou aanwezig moeten zijn.

Persoonlijk denkt Peter Moore dat we de komende 5 jaar nog gebruik zullen maken van discs. Er zal echter een tijd komen dat je niet langer wacht voor de FIFA disc eind september, FIFA zal er dan 365 dagen per jaar zijn.Het complete interview met Peter Moore kun je nalezen op MCV.

Wat denk jij? FIFA 17 zonder disc?

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017