FIFA Benelux

FB lanceert nieuwe forum

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De afgelopen weken, maanden zo niet jaren hebben we hard gewerkt aan het nieuwe forum van FIFA Benelux, vandaag is het eindelijk zover. Met gepaste trots presenteren wij vandaag het nieuwe FIFA Benelux forum. In de afgelopen jaren is het forum uitgegroeid tot een begrip bij FIFA fans uit Nederland en België, wat blijkt uit de meer dan 18.000 leden die zich registreerden, alle leden samen zijn inmiddels goed voor meer dan 350.000 berichten.

Het nieuwe forum wordt gekenmerkt door dezelfde stijl zoals je deze kent van de homepage, maar kent ook de vertrouwde indeling zodat je gelijk weet waar je moet zoeken. Met het Europees Kampioenschap voetbal in zicht wordt het eens te meer mogelijk om jouw voetbalkennis aan te tonen in het Wedstrijd Voorspellen. Op 8 juni verloten we onder iedereen die zich heeft ingeschreven en alle EK poule-wedstrijden heeft voorspelt een FIFA 12 + EURO 2012 DLC pack.

We zijn er ons van bewust dat we de komende tijd nog de nodige aanpassingen zullen moeten uitvoeren om het forum te perfectioneren. Mocht je toch iets tegenkomen wat volgens jou niet goed functioneert, laat het ons dan weten in het speciaal daarvoor geopende forum topic.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017