FIFA Benelux

EA Sports Football Academy

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Electronic Arts heeft vandaag EA Sports Football Academy aangekondigd. Deze game die exclusief uit komt voor de Nintendo DS zal in maart verkrijgbaar zijn. De kennis van voetbal fans wordt middels interactieve games uitgebreid getest.  Ontwikkel en verbeter je footballkennis met EA Sports Football Academy


Eerste titel EA SPORTS gepland voor maart, exclusief onwikkeld voor de Nintendo DS

Heb je altijd al gedroomd van een footballgame voor de Nintendo DS(tm) waarin je op een leuke en enthousiaste manier je footballkennis verder ontwikkelt en verbetert? Dan is het wachten eindelijk over! EA Sports, een label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS), kondigt vandaag aan bezig te zijn met de ontwikkeling van EA SPORTS(tm) Football Academy. Deze nieuwe footballgame is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS en zal in maart 2009 worden uitgebracht.

EA SPORTS Football Academy bestaat uit verschillende interactieve games en tests waarmee de kennis van alle footballfans, van kinderen tot tieners en van mannen tot vrouwen, verder ontwikkeld en verbeterd wordt. De game leert spelers op een leuke en motiverende manier alles over de strategie, positionering en techniek bij football. Met EA SPORTS Football Academy kunnen spelers hun footballkennis vergelijken met die van familieleden en vrienden of de geleerde theorie in praktijk brengen op het veld. Daarnaast biedt EA SPORTS Football Academy verschillende football mini-games voor het hele gezin.

“EA SPORTS Football Academy is een fantastische nieuwe toevoeging aan de EA SPORTS football portfolio. Het spel is exclusief ontwikkeld voor de Nintendo DS en biedt een totaal nieuwe interactieve football-ervaring aan de fans van de NDS,” zegt Andrew Wilson, Vice President en Executive Producer van EA SPORTS Football business. “EA SPORTS Football Academy biedt de unieke mogelijkheid om de spelers’ kennis van football verder te ontwikkelen en te verbeteren, evenals een grote collectie aan grappige en amusante football mini-games. Met EA SPORTS Football Academy wordt de hele familie betrokken bij deze fantastische interactieve footballgame.”

EA SPORTS Football Academy is ontwikkeld door EA Canada in Vancouver en heeft een leeftijdsadvies 3+.


 

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017