FIFA Benelux

Crew versterking

FIFA Benelux
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Het is de afgelopen maanden erg rustig geweest op FIFA Benelux. Daar gaat zeer binnekort verandering in komen. De crew die het afgelopen jaar nog uit Tomas en Chris bestond krijgt ondersteuning van enkele enthousiaste nieuwe crew leden.

Gijs de Roo en Joost Laurman hebben de taak op zich genomen om de downloads uit het slop te trekken. Daarnaast zullen ze zich bezig houden met het posten van nieuws en het modereren van het forum.


Gijs en Joost hebben enkele buitenlandse patch-makers benadert die ons gaan voorzien van nieuwe downloads. Kanu 25, facu f11 en bombardero gaan gezichten maken. tlmily gaat shirts maken. lplayer is een specialist in mini-kits. Mohamed Talaat bouwt complete patches


Adi Draganovic gaat zich bezig houden met de online FIFA competities. Hij zal regelmatig verslag doen van offline en online events. Daarnaast zal hij een serie interviews met internationaal bekende FIFA-sterren verzorgen.


Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan enkele nieuwe features en een vers jasje voor de site. Hou ons de komende weken goed in de gaten!

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017