FIFA Benelux

Challenges van de week: Week vol interlandvoetbal

FIFA Benelux
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Soms maakt het clubvoetbal even een pas op de plaats voor het interlandvoetbal. Zoals deze week: de WK-kwalificaties! Ditmaal geen wedstrijden uit befaamde competities en met grote clubs, maar confrontaties in de poules. Leid jij jouw ploeg naar Rio?

Tijdens het WK in Zuid-Afrika zijn er honderdduizenden foto’s gemaakt waaronder vele grappige, ludieke en mooie plaatjes. Ben jij deze keer de fotograaf met hét kiekje van deze maand? Doe mee aan de screenshot van de maand en plaats je foto in dit topic. Lees verder om de challenges van deze week te bekijken.

Challenges van deze week:

Rosický – Eriksen 
Tsjechië – Denemarken: als Denemarken wilt aanhaken bij de bovenste plaatsen zullen ze bij winst gelijk komen met de Tsjechen, op een derde stek. Voor jou de uitdaging om Eriksen en co. deze kans te laten pakken.

Braziliaanse samba
Brazilië – Rusland: de Braziliaanse ploeg wint met spelers als Neymar en Lucas aan creativiteit, sambavoetbal. Tegen het stugge Rusland is het een uitdaging om dit vol te houden. Kan jij Brazilie op samba-achtige wijze langs Rusland sturen?

Ticket voor Rio
Nederland – Roemenië: Bij nog een overwinning is het Nederlands Elftal als eerste land geplaatst voor het WK 2014 in Brazilië. Ben jij net zo’n strateeg als onze Louis van Gaal? Proof it! Leidt Oranje naar Rio.

David vs Goliath
Noord-Ierland – Rusland: het kleine en nietige Noord-Ierland neemt het op tegen het machtige Rusland. Kan jij de ploeg van Arshavin een ruime 0-6 overwinning bezorgen of gooit Noord-Ierland roet in het eten?

Klik hier om meer te weten te komen over de FIFA Benelux Challenges.

Meer in FIFA Benelux

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

Jordi25 december 2018

FIFA Benelux lanceert nieuwe forum

Jordi7 september 2018

Prettige kerstdagen & een gelukkig 2018!

Jordi25 december 2017