FIFA 2005

Commentary Master 2005

FIFA 2005
@fifabenelux

Sweetpatch onwikkelaar Rinaldo Zocca heeft op FIFA MRA weer een mooie nieuwe tool gemaakt. Commentary Master is een editor dat je instaat stelt om het commentaar van FIFA 2005 aan te passen. Zo kan je simpel een opmerking toevoegen wanneer een speler de bal aan raakt. Het volledig commentaar aanpassen met je eigen stem behoort tevens tot de mogelijkheden. Importeren en exporteren van bijvoorbeeld het commentaar van je vrienden is een laatste mooie feature.


Commentary Master komt met nog veel extra’s. Zo zit het gratis programma Audacity erbij. Om zo de kwaliteit van het geluid (volume) nog te verbeteren. Om deze patch echt compleet te maken heet Rinaldo ook een pakket met internationaal commentaar meegeleverd.  Deze patch maakt een mix van alle internationale FIFA commentatoren mogelijk (van Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië). Maarliefst 2800 spelers worden nu bij hun naam genoemd door de commentator met de beste uitspraak.


Download zowel de tool (een kleine 4 mb) als de Commentary International Patch (25) mb.  En nu kun jij de commentator worden van je eigen wedstrijden. Vergeet niet een goed back-up systeem van je bestanden aan te leggen.

Meer in FIFA 2005

Voorronde WCG 2005

TomasVerver2 september 2005

Tournament Master

TomasVerver31 augustus 2005

Bundesliga Patch 1975-1976

Chris15 augustus 2005