FIFA 2005

Commentaar

FIFA 2005
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Er blijken nogal wat vragen te zijn over het commentaar in FIFA 2005. Voor het eerst in de geschiedenis van de FIFA serie zal er Nederlands commentaar aanwezig zijn. Landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje beschikten al langer over hun eigen commentaar. Wij in de lage landen moesten het doen met John Motson en Ally McCoist.

Vanaf dit deel zal Evert ten Napel het verslag geven, Youri Mulder treedt op als co-commentator. Het Nederlandse commentaar zal in de PC, Xbox, PS2 en Gamecube versie te beluisteren zijn. Ook de versie die in Vlaanderen in de winkels zal liggen, zal voorzien zijn van Nederlands commentaar.


De Xbox en PS2 versie beschikken naast het Nederlandse commentaar ook over het Engelse commentaar, waardoor je zelf kunt kiezen wel commentaar je tijdens een wedstrijd wil horen.


FIFA Benelux zal proberen het Engels commentaar ter download aan te bieden, zodat je op de PC versie ook het Engelse commentaar kunt beluisteren.

Meer in FIFA 2005

Voorronde WCG 2005

TomasVerver2 september 2005

Tournament Master

TomasVerver31 augustus 2005

Bundesliga Patch 1975-1976

Chris15 augustus 2005