FIFA 19

Uitbreidingen FIFA 19 Kick Off

FIFA 19
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA 19 krijgt meer mogelijkheden om een enkele wedstrijd te spelen, met de vernieuwde Kick Off. Dit jaar krijg je de mogelijkheid om meer regels toe te voegen aan wedstrijden, met de zogeheten House Rules. Voorbeelden van deze rules zijn bijvoorbeeld dat je een speler minder in je team krijgt na een gescoorde goal of afstandsschoten dubbel tellen. Ook heeft EA Sports dit jaar meer aandacht besteed om de statistieken van wedstrijden beter inzichtelijk te maken en bewaren.

Overzicht House Rules

 • Survival Mode
  Elke keer als je een goal scoort wordt een random speler uit je team uit de wedstrijd gezet
 • No Rules
  In deze wedstrijden wordt door de scheidsrechter niet gefloten voor buitenspel of overtredingen. Ook zal de scheidsrechter geen gele en rode kaarten uitdelen.
 • Long Range
  Doelpunten in het strafschop gebied tellen voor één, terwijl doelpunten van buiten de 16 dubbel tellen
 • First to…
  Stel in hoeveel doelpunten er gescoord moeten worden voor een team om te winnen
 • Headers & Volleys
  In deze gamemode worden alleen doelpunten uit een kopbal, volley, vrije trap of penalty worden geteld

Overige wedstrijdsoorten

Naast de House Rules kan je kiezen om een Champions League wedstrijd of bekerfinale, waarbij je kan genieten van de ambiance die bij deze wedstrijden komt kijken. Ook het spelen van een dubbele ontmoeting, waarbij je een thuis- en uitwedstrijd speelt, en best of series zijn nieuwe onderdelen van de FIFA 19 Kick Off. Vanzelfsprekend zijn de normale wedstrijden zoals je gewend bent ook nog steeds aanwezig. Op deze manier kan jij met je vrienden een competitie opzetten, die volledig aansluit bij jullie wensen.

Wedstrijd statistieken

In FIFA 19 zullen de wedstrijd statistieken van al jouw kick off wedstrijden worden bewaard. Op deze manier kan jij aan je vrienden laten zien dat jij de beste FIFA-speler bent of analyseren waar je ruimte voor verbetering hebt. Zo kan je onder andere bijhouden wie het meeste balbezit heeft, maar ook je grootste overwinning. In het kick off menu kan je verschillende namen toevoegen of de statistieken links aan het online account van je console.

 

Meer in FIFA 19

FUT 19 Team of the Week – Week 41

Jordi26 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 39

Chris13 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 38

Chris5 juni 2019