FIFA 19

FIFA 19 – Timed Finishing

FIFA 19
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Al jarenlang is de manier waarop je kan afwerken in FIFA hetzelfde, maar met Timed Finishing heeft EA Sports hiervoor een extra dimensie toegevoegd aan FIFA 19. Zoals de naam al doet vermoeden is de timing cruciaal met deze vernieuwing. Hoewel de normale manier van schieten onveranderd blijft, kan je proberen om een nagenoeg onhoudbare poging te krijgen door een schotknop een tweede keer in te drukken. Hierbij krijg je de kans om de doelpoging van jouw speler perfect te timen. Weet je dit goed te doen, zal de kans groot zijn dat je scoort. Maar is je timing (nog) niet helemaal goed, zal je poging hopeloos mislukken. Timed Finishing is zowel van toepassing op schoten, kopballen, volleys en zelfs omhalen. Vanzelfsprekend is het dat hoe moeilijker de poging voor de speler is, hoe moeilijker het voor jou wordt om deze goed te timing.

Met behulp van de FIFA Trainer kan je leren om de perfecte timing te krijgen. Als je dit onder de knie hebt kan je de FIFA Trainer weer uitschakelen, maar zal je nog steeds worden geïnformeerd hoe je poging is door middel van het pijltje boven het hoofd van de speler.

Lees ook hoe Dynamic Tactics ervoor zorgt dat je meer controle krijgt over de speelwijze van jouw team. Ook is de balbehandeling van spelers in FIFA 19 beter uitgewerkt aan de hand van de Active Touch vernieuwing.

Meer in FIFA 19

FUT 19 Team of the Week – Week 41

Jordi26 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 39

Chris13 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 38

Chris5 juni 2019