FIFA 19

Update: EA Sports zoekt Nederlandse voetbalfans voor FIFA 19

FIFA 19
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Uit een betrouwbare bron hebben wij deze week vernomen is dat EA Sports in Nederland zoek is naar fanatieke supporters van de achttien Eredivise clubs. Het zou gaan om ongeveer 25 personen per club. Deze supporters worden gevraagd om de bekende supportersliederen in een geluidsstudio te komen zingen. Het lijkt er dus op dat EA bezig is om het realisme voor de Eredivisie in FIFA 19 te gaan verbeteren. Of FIFA 19 ook meer echte faces en stadions zou bevatten is tot op heden nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of de actie ook voor Belgische clubs georganiseerd zal worden.

Binnen enkele dagen zal er een aanmeldformulier online komen, waarin fans zich kunnen aanmelden om een bijdrage te kunnen leveren aan het zingen van deze liederen. Uiteraard zullen wij deze link delen op FIFA Benelux.

Update: Hoewel we graag hadden gezien dat het ging om het eerste echte FIFA 19 nieuws, is dit niet het geval. Dit was de FIFA Benelux 1 april grap van dit jaar. Maar blijf ons zeker volgen in de aanloop naar FIFA 19. De game wordt eind september verwacht, maar voor die tijd zullen we uiteraard nog veel nieuws gaan zien.

Meer in FIFA 19

FUT 19 Team of the Week – Week 41

Jordi26 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 39

Chris13 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 38

Chris5 juni 2019