FIFA 19

EA Sports introduceert FUT Division Rivals voor FIFA 19 Ultimate Team

FIFA 19
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports heeft vanmmidag de nieuwe features van FIFA 19 Ultimate Team aangekondigd. Online divisies en de dagelijkse Weekend League kwalificatie-toernooien zoals we deze kennen uit FIFA 18 worden vervangen door met de nieuwe online competitie, FUT Division Rivals. Eerder op de dag maakte EA Sports al nieuwe FUT ICONS en uitbreidingen aan de Kick Off van FIFA 19 bekend.

Afhankelijk van je prestaties word je elke week in een bepaalde divisie geplaatst waar je met gamers de strijd aan gaat die ongeveer even goed zijn. Hierbij gaat het er niet meer om dat je na een bepaald aantal wedstrijden promoveert, maar speel je voor het behalen van een Skill Rating. De hoogte van de behaalde Skill Rating wordt gekoppeld aan de beloningen die je hiermee kan krijgen. In FIFA 19 krijg je een keuze tussen bepaalde beloningen, waardoor je zelf kan kiezen wat jou het beste lijkt.

Wanneer je een bepaalde rating behaald is het mogelijk om je te kwalificeren voor de Weekend League. Hierbij is nieuw dat je zelf kan kiezen wanneer je de toegang tot de Weekend League gebruikt. Je kunt er dus voor kiezen om het spelen van de Weekend League een week uit te stellen, wanneer het deze week niet uitkomt.

Bekijk hier de volledige onthulling van FIFA 19 Ultimate Team:

Meer in FIFA 19

FUT 19 Team of the Week – Week 41

Jordi26 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 39

Chris13 juni 2019

FUT 19 Team of the Week – Week 38

Chris5 juni 2019