FIFA 18

Jupiler League in FIFA 18?

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Zal de Jupiler League aanwezig zijn in FIFA 18? Dat is een halfjaar voor de release van de game een vraag al veel FIFA-spelers bezighoudt. Waar we de afgelopen jaren teleurgesteld werden, is er dit jaar nieuwe hoop dat we de competitie in de game zullen zien. Marc Rondagh ,ontwikkelingsmanager van de Eredivisie CV, vertelde in een vraaggesprek met Nu.nl dat er binnenkort gesproken wordt met EA Sports. “De Eredivisie heeft binnenkort contractonderhandelingen met de makers van FIFA om te praten over de Jupiler League in FIFA 18. Dat staat hoog op het lijstje. Misschien zit de competitie volgend jaar in het spel, maar dat weten wij nu nog niet.” aldus Rondagh. Eind januari meldde het officiële @JupilerLeague account op Twitter al dat er gesproken gaat worden met EA.

Op dit moment is er dus absoluut nog niets zeker, maar er lijkt dit jaar een reële kans te zijn dat de Jupiler League in FIFA 18 zal zitten.

Wat denk jij? Gaan we de Jupiler League zien in FIFA 18 of moeten we nog minimaal een jaar wachten?

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018