FIFA 18

FUT 18 Team of the Year genomineerden

FIFA 18
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

Zojuist heeft EA Sports op Twitter laten weten dat de genomineerden voor het FUT 18 Team of the Year bekend zijn. Onder de 55 genomineerden vallen onder andere Mertens, Nainggolan, De Bruyne, Vertonghen en Robben. De grote namen als Messi en Ronaldo zijn uiteraard ook aanwezig.

Het kiesproces voor het Team of the Year is dit jaar ietwat anders dan normaal. Dit jaar kunnen alleen de pers, atleten en FIFA community leden hun stem uitbrengen. Zij kunnen op de spelers stemmen die zijn uitgekozen door EA Sports zelf. De stemmers mogen een drietal aanvallers en middenvelders kiezen, vier verdedigers en één doelman, in een 4-3-3 formatie naar keuze. Deze stemmen zullen voor 60% meetellen, de overige 40% komt van EA Sports zelf.

Het uiteindelijke Team of the Year zal 15 januari worden aangekondigd en vanaf dan zijn ze tevens in de pakketten te vinden.

  • Verhoeven

    Kan die box aangekocht worden ? op YouTube zijn er al mensen die ze hebben blijkbaar …

    • Nee, die kan niet gekocht worden. Die is door EA verstrekt aan een select groepje YouTubers en Twitch streamers.

Meer in FIFA 18

FUT Team of the Year – Verdedigers en keeper

Jordi17 januari 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 18

Jordi17 januari 2018

FUT Team of the Year – Middenvelders

Jordi16 januari 2018