FIFA 18

FIFA Street in FIFA 18?

FIFA 18
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Op internet circuleren vandaag veel vragen of er een FIFA Street modus aanwezig is in FIFA 18. FIFA Benelux was eerder vandaag op in Keulen om de game te spelen, dus wij kunnen je antwoord geven op deze vraag. Stop hier met lezen als je spoilers wilt voorkomen. Wij hebben tijdens onze speelsessie gezien dat er inderdaad een straatvoetbalwedstrijd te spelen is in FIFA 18. Als onderdeel van The Journey om specifiek te zijn. Deze wedstrijd speelt qua gameplay niet veel anders dan wedstrijden op het veld, in tegenstelling tot de laatste FIFA Street game waarbij alles draaide om het maken van skillcombo’s. Deze speciale straatvoetbal skillmoves zal je dus ook niet terugzien in de wedstrijd.

Maar is dat het enige straatvoetbal in FIFA 18? Het lijkt er tot nu toe wel op. In het nieuwste deel uit de FIFA-serie hebben wij geen losse gamemode gezien die speciaal gericht is op het spelen van wedstrijden op de straat of in de zaal. Ook tijdens aftrap-wedstrijden leek je dit niet te kunnen instellen. EA Sports kan ervoor kiezen om nog een troef achter de hand te houden en de gamemode net voor de release nog bekend te maken. De tijd zal het leren of dit ook daadwerkelijk zal gebeuren.

Meer in FIFA 18

FUT 18 Team of the Week – Week 42

Jordi15 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 41

Jordi8 augustus 2018

FUT 18 Team of the Week – Week 40

Jordi1 augustus 2018